Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 2 hete késik a mensim, mint...

2 hete késik a mensim, mint általában. Kedden d. előttől barnás trutyi jőn de nagyon kevés. Lehet hogy terhes vagyok, voltam? Még ilyen nem volt nekem

Figyelt kérdés
2010. júl. 28. 19:48
 1/5 anonim ***** válasza:
lehet,beágyazódás.csinálj tesztet és akkor egyértelműbb lesz.
2010. júl. 29. 07:52
 2/5 anonim ***** válasza:
csináltál tesztet?
2010. júl. 30. 09:37
 3/5 A kérdező kommentje:
nem csináltam tesztet félek hogy negativ.keddre kaptam időpontot dokinál .ha nem vagyok terhes megőlne addig az ideg hogy mi bajom lett.kőszi hogy segitettetek.tudja valaki még hogy mi okozhat ilyet?nem vagyok beteg,rendszeresen járok nődokihoz,vérvételre stb.jaj mi lehet ha nem baba?
2010. júl. 31. 19:41
 4/5 anonim ***** válasza:

nekem is volt ilyen, akkor már régóta próbálkoztunk babával, tutira vettem, hogy végre terhes vagyok, anyukám is azt mondta, hogy neki is "barnázással" kezdődött. 3 napra rá megjött a menzeszem, két napig csak bőgtem. :(( Sztem álterhes voltam, szóval annyira beképzeltem, hogy még a tüneteket is produkáltam, vagy valami tényleg lehetett, de végül nem tudott jól beágyazódni. Sok nő észre sem veszi az első hetekben történő vetélést.

Ne izgulj, valószínűleg semmi bajod, még akár terhes is lehetsz, de ne is éld bele magad, amíg nem csináljátok meg a tesztet.

2010. aug. 1. 14:29
 5/5 A kérdező kommentje:
sziasztok.ma csináltam tesztet negativ lett.sajna.nem értem még ma is van kis barnázás.fura.rendszeresen járok vérvételre,nődokihioz évente 2szer.3 hete volt vérvétel,tavaly hormonvizsg.jo lett.Nem tudom már mit tegyek?mi ez?jaj soká lesz kedd.Csajok ha 19én lettem terhes azt már mutatta volna a teszt??
2010. aug. 1. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!