Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi volt az első reakciótok,...

Mi volt az első reakciótok, amikor megláttátok a két csíkot a teszten?

Figyelt kérdés
Mióta próbálkoztatok? Én sírtam-nevettem-reszkettem és majdnem hánytam, olyan hihetetlen volt :-)

2013. máj. 13. 12:25
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
mindenkinek gratulálok :-) 1-es: én is otthagytam a munkahelyemet, mert gyógyszerekkel dolgoztam, sokszor cipekedtem, és a 3. lombikra vártunk, a doki nem engedett dolgozni..6 hónap otthon, munka nélkül..azt hittük, sikerül rögtön elsőre..hát nem..én is féltem ettől, kétségbe estem, már kerestem a munkát újra. Amikor sikerült! :-) boldog babavárást mindenkinek!!!!! :-)
2013. máj. 13. 12:51
 12/20 anonim ***** válasza:
Majdnem 2 évnyi próbálkozással az első lombik sikerült. Még a vérvétel előtti reggel teszteltem, de csak sokára jött ki a nagyon halvány másik csík, párom már ki is ment a fürdőből. Aztán csak némán néztük sokáig és csak ezt mondtuk: Babánk lesz! De igazából belül azt gondoltuk, hogy nekünk is, végre.
2013. máj. 13. 13:03
 13/20 anonim ***** válasza:
Első hónapban sikerült (de hosszú kezelés után álltunk csak neki próbálkozni). Fél órán keresztül felváltva sírtam és nevettem, nagyon örültünk :)
2013. máj. 13. 13:14
 14/20 anonim ***** válasza:
első probálkozásra összejött igy nagyon meglepődtem azt hittem nem jön össze számomra hihetetlen volt kb 15 percig csak meredten néztem hogy tuti ott a csik vagy hülye vagyok de ot volt és mikor kezdtem felfogni rohantam a férjemhez hogy nézze már meg ott a 2 csik...na akkor is azt a döbbent fejet amit vágott de én nem különbet ...amugy nagyon örültünk...))csak hihetetlen volt))még mindig emlékszem rá a tesztet még mindig örzöm már 3 éves a nagylányunk és pénteken tesztelek..ha + lesz nem tudom milyen fejet fogok vágni lehet mint az elsőnél??A teso is tervezett baba lenne..)
2013. máj. 13. 13:16
 15/20 anonim ***** válasza:
Én nem hittem el...:) Korábban volt már egy fals pozitív tesztem, így nem volt nagy bizalmam a tesztekkel...Aztán kimentem a gyógyszertárba és vettem még vagy egy kilónyi tesztet, aztán szép sorban megcsináltam mindet...:D Mind pozitív lett, de igazán örülni csak akkor mertem, mikor a doki is megerősítette...:)
2013. máj. 13. 13:49
 16/20 anonim ***** válasza:
Szia! Én is alig hittem el, nem tereztük a babát, abban a pillanatban, amikor megláttam a két csíkot, szinte sokkot kaptam, nagyon megijedtem, hogy most akkor mi lesz. Aztán megnyugodtam, a párom és anyukám is támogatott, mellettem álltak, azóta egy 9 hónapos kislány anyukája vagyok és nagyon boldog vagyok, hogy van nekünk :)!
2013. máj. 13. 14:12
 17/20 Kiki01 ***** válasza:
Az elsőnél is meg most a másodiknál is több hétbe telt míg hozzászoktam a gondolathoz. Mondjuk meglepetés nem volt, egy ideje nem védekeztünk, csak azért mégis hihetetlen hogy tényleg így pikk pakk baba lesz belőle:)
2013. máj. 13. 17:39
 18/20 anonim ***** válasza:

2 évet vártunk rá. alig hittem el, hogy ott van a 2. csík. mindenféle szögből megnéztem, hogy tuti 2 csíkos vagy csak káprázik a szemem. sajnos elvetéltem :(

4 hónap múlva újra 2 csík. akkor már visszafogottabban örültünk, mert féltünk, hogy megint megismétlődik a vetélés.

mindkét alkalommal azonnal rohantam a férjemhez ébreszteni, hogy 2 csík van a teszten :) s csak nézegettem percekig naponta többször is.

23 hkm

2013. máj. 13. 20:37
 19/20 adriennjeni ***** válasza:
Kedves 7-es! Mi ugyan így voltunk, mert nem sok esélyünk volt a teherbeesésre! Sírtunk, mint állat!:)Én a munkahelyen a párom meg Münchenben egy toronydaruban zokogott! :D 19hkm
2013. máj. 15. 06:35
 20/20 anonim ***** válasza:
Elsőnél sokk :D többször átnéztem a két csík e a pozi :D öröm, majd félelem , fél éve próbálkoztunk, másodiknál szintén sokk és öröm, de nem féltem már, fél év az is, harmadik kapásból sikerült :) nem fogtam fel amíg uh nem láttam :) 8 hetes vagyok. Kicsit aggódtam, hogy hogy bírok 3- al most már egyre kevésbé :)
2013. máj. 20. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!