Milyen érzés volt mikor először megláttátok a
babátokat? Elhittétek hogy a Tiétek és hogy Ő rugdosott
belülről? Első babát várjuk, de nagyon, és már jó
lenne látni. Nagyon izgulok, milyen lesz a lányom, a
szülés, stb 34 hetes vagyok.
Figyelt kérdés
Még mindig hihetetlen hogy anya leszek, és fel fogom fogni hogy Ő tényleg az ÉN lányom?
Bocsi ha hülyeséget kérdezek, de már nagyon várjuk, és izgatott vagyok, nameg kíváncsi :)
Én pont olyannak képzeltem el a babámat amilyennek éreztem belülről. Gyönyörű, erőszakos :), rafinált, huncut, sokat nevetünk és imádnivaló.
2009. aug. 21. 21:03
2/15 anonim válasza:
Nagyon-nagyon jó érzés, amikor megszületik. Minden fájdalmam elfelejtettem, amikor megláttam. Sajnos nem tehették rögtön a pocakora ( nem sírt fel), csak megmutatták és megsimizhettem. Ja és önkéntelenül rámosolyogtam sírva: "Szia Kicsi, én vagyok az anyukád!"
2009. aug. 21. 21:14
3/15 anonim válasza:
Nagyon furcsa érzés volt megpillantani! Kellett pár nap, mire elhittem, hogy igen, Ő az enyém!!! Érdekes volt, még 3-4 hétig simogattam a pocakomat, mire leesett, hogy már nem ott van, akit keresek:) Készülj fel a leggyönyörűbb dologra, amit valaha tapasztaltál!!!
2009. aug. 21. 21:18
4/15 anonim válasza:
A babádat meglátni elmondhatatlan, ezt át kell élned! :D A világ leggyönyörűbb, legkülönlegesebb dolga, amit semmi máshoz nem lehet hasonlítani. Én is csak néztem, néztem, egyszerre volt ismerős és ismeretlen... A kisfiam már 1 éves lesz, de még mindig rácsodálkozunk, hogy "Nézd már, gyerekünk van!" :). A szülés mindenkinek más, nekem szép emlék, bár nem volt egyszerű, de mégis nagyon vágyom rá, hogy újra terhes legyek és szülhessek. Remélem egy év múlva nem lesz semmi akadálya!
Gyors és könnyű szülést kívánok, addig pedig boldog babavárást!
2009. aug. 21. 21:24
5/15 anonim válasza:
A leghihetetlenebb élmény az ikerlányaim születése után ért,mikor mindkettőt odahozták.Ott volt két hatalmas baba-mindkettő 50 cm és 3 kg fölött volt-,és elképzelni nem tudtam,hogyan fértek el a pocakban.:)))A két fiam születése után sokkal egyszerűbben elfogadtam,és elhittem,h ott voltak,de a lányok...a mai napig nem értem hogyan tudták olyan picire összelegózni magukat.:)
2009. aug. 21. 21:25
6/15 anonim válasza:
Én sokszor elképzeltem milyen érzés lesz, ha majd meglátom. Azelőtt mindig elsírtam magam, ha megláttam a tv-ben egy szülést, vagy újszülöttet, de amikor én szültem olyan stresszben voltam, hogy nem tudtam hírtelen felfogni tényleg az én babám van ott, akit annyira vártam. Nagyon gyorsan jött, 2 óra leforgása alatt megszületett, sajnos ő sem sírt, így hamar elvitték tőlem. De amikor picit rátették a hasamra, rögtön láttam hogy olyan mint a 4D-s képen:) Már 5 hónapos, és imádom!!!!!
2009. aug. 21. 21:31
7/15 anonim válasza:
Én nagyon elfáradtam a szülésben, elég sok gond is volt közben, a babám se sírt fel elsőre. Talán ezért egy hét is kellett, mire felfogtam, hogy ő az. Addig is mindent megadtam neki, de alig-alig kötődtem. Van ilyen is, ne ijedj meg, nem vagy rossz anya, ha így alakul.
Egy hét után már úgy éreztem, az életemet adnám érte. De el kellett telnie egy kis időnek.
2009. aug. 21. 21:46
8/15 anonim válasza:
Szia, engem altattak császárnál, így csak pár óra múlva láthattam, akkor is félig kómásan, de csodálatos érzés volt! Nekem olyan érzés volt, mintha már "találkoztunk" volna, mintha mindig is ismertem volna őt:) imádom:) azóta 3 hónapos nagylány:)
2009. aug. 21. 22:24
9/15 anonim válasza:
Engem császároztak,nem tették rám,csak a praván felett megmutatták,mikor kiemelték.Nem tudom leirni,még mindig sokat gondolok erre a pillanatra.Most 5hós,de minden nap rácsodálkozom,hogy ez az édes kislány az enyém.Főleg reggelente mindig várom,hogy felébredjen és megfogjam.Nagyon imádom,de ezt a szeretet sem lehet leirni,csak mi anyák ismerjük ezt az érzést és hamarosan te is részese leszel.
2009. aug. 21. 22:49
10/15 anonim válasza:
Leírhatatlan... Életem legszebb napja volt. Soha nem láttam még olyan szépet mint akkor a kicsi fiamat. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!