Kiderült, hogy terhes vagyok, nagyon elvagyok keseredve, hogyan lehetne ez valahogy könnyebb?
Szia megint.Én ugyan így voltam!A párom a pénz miatt nem akarta,aztán én láttam ultrahangon őt és szerelem lett rögtön.Ha csak a pénz a gond az a jobbik eset.Tudod a pénz jön meg megy,de ha szeretet nincs már meg van lőve a dolog!Az is elárul valamit a párodról,hogy nem hagyott egyedül,hogy ereggy vetesd el én lleléptem.Persze ebbe te látsz bele.Az én párom is félt az anyagiaktól,mi is külföldre készültünk,próbáltam győzködni.Nekün> a műtétre sem volt pénzünk akkor,ez volt a szerencsénk,mert én elkezdtem ragaszkodni a babához,a párom bedig kezdte megszokni,hogy benn van egy baba.Ő szerette volna,nade a pénz ugye!Aztán végre ki mertem mondani neki amit érzek!Imádom a gyermekem!Vállaltam volna egyedül is.Külföldre mehetsz babával az nem kizáró ok! :-) Mikor valaki azt mondja,hogy meg tudjátok oldani,ha akarjátok akkor az hidd el,mert úgy van!Beszélgessetek erről,hátha sikerül valami.Látogass el a család védelmishez is,ő is tud segíteni a döntésben.Rengeteg erőt kívánok nektek!De ne tűnj el azért.Érdekel a sorsotok! :-)
A 20. hetes ;-)
Én is mindig azt mondtam, hogy sosem vetetném el, ha terhes lennék, ezért vigyáztam is, hogy ne történjen meg. Nem is tudom még most sem, hogy mi történt. De mikor az ember belekerül ebbe a helyzetbe na az más... Rengeteg dolgot kell mérlegelni. A párom mellettem van, segít mindenben. Sokat beszélgetünk, de mindig az a vége, hogy nem tudjuk vállalni. Rossz hogy nem tudok neki örülni, hogy nem lehetek boldog, mert nem tervezett, mert nem megfelelőek a körülmények.
Már át zokogtam a tegnap éjszakát és nem ez lesz az utolsó.
Ez nehéz döntés lesz kérdező, de neked kell meghoznod, hisz a te életedre van a legjobban kihatással. Más pozitív példája sajnos nem tud garanciát vállalni arra, hogy nálatok is minden mesésen alakul.
Egy kérdésem lenne annak kapcsán, amit leírtál. Azt mondod, családdal mentek ki. Ha nem jön közbe a terhességi mizéria, akkor mi lett volna veled és a pároddal? Távkapcsolat, vagy eleve így vágtatok bele, hogy akkor véget fog érni? Mert ez sem mindegy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!