Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kiderült, hogy terhes vagyok,...

Kiderült, hogy terhes vagyok, nagyon elvagyok keseredve, hogyan lehetne ez valahogy könnyebb?

Figyelt kérdés
Nem terveztük, még csak most ismerkedtünk meg, védekeztünk mégis megtörtént... A körülmények cseppet sem ideálisak egy babának, félek az abortusztól, sosem hittem, hogy ez megfog történni velem. Ahogy napról napra tudatosodik bennem az állapotom, egyre rosszabb a gondolat, hogy nem maradhat velem...

2013. máj. 12. 19:04
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
Persze, hogy tudja, együtt teszteltünk. Bizonytalan volt, de később egyértelműen az anyagiakra hivatkozva, úgy döntött ne tartsuk meg. En is így éreztem, de már egyre többször másként gondolom. A másik h. jövőre külföldre költözök, nem európába, a babaval nem tudnék menni így elvagnek egy jobb élet lehetőségét... Pad helyzetben vagyok sok szempontból. Nagyon fáj a szívem. Egyedül nem bírnám, részmunkám van, alig keresek, csak anyukám van aki már nem fiatal...
2013. máj. 13. 09:34
 22/37 anonim ***** válasza:

Hát ezek mind elég erős érvek az abortusz mellett. :( Tényleg ez lenne az ésszerű döntés.

Sokan szeretnek gyilkosságot kiáltani, de nem gondolnak bele, ott nem merül ki a tudomány, hogy megszüli az ember a gyereket. Normális életkörülményeket kéne neki teremteni, az meg egyedül nehezen menne...

2013. máj. 13. 09:42
 23/37 anonim ***** válasza:
Én(19) úgy jártam hogy összejöttünk a párommal(21), és első héten besikerült a baba.Nekünk se volt semmink,én még tanultam ő meg munkanélküli volt.Eleinte tiltakozott hogy megtartsuk de én nem engedtem,azóta rettenetesen bánja hogy nem akarta. Azóta kint dolgozik külföldön,és ha megszületik a baba én is utána megyek. Nálunk minden rendeződött,de te érzed hogy szeretnéd e a babát vagy nem.
2013. máj. 13. 10:48
 24/37 A kérdező kommentje:
És nem volt benned félelem? Vagy hogy csak azért akarja már a babát mert te meg akartad tartani? Engem nagyrészt a külföldi dolog aggaszt, előbb nem tudok menni, pedig az lenne jo ha ott születne a baba, viszont ha megszületik utána ki tudjamikor mehetek... És ha a párom nem szeretné így nem tartanám meg, egyedül nem bírom. Sajnos tudom h milyen apanelkul,ees szinte anya nélkülmert egész nap dolgozna
2013. máj. 13. 11:36
 25/37 A kérdező kommentje:
Dolgozna, helyett dolgoznek és nem tudnék foglalkozni a saját gyermekemmel... Sokmindentől félek. És szorít az idő, is. Sok boldogságot kívánok nektek és egészséget a babának!
2013. máj. 13. 11:39
 26/37 anonim ***** válasza:
100%

Soha ne hozz hosszutavu dontest a rovidtavu kenyelem vagy hosszutavu bizonytalansag miatt.

Friss kapcsolat ? De azert elkoltoznel vele

Kulfoldon is lehet szulni gyereket nevelni munka mellett is.

A gyerek nem sinyli meg ha a szulok dolgoznak.

Lehet mentek kulfoldre lehet meg sem a jivo bizonytalan a jelen a kisceoet mar biztos.

Nem veletlenuk jott hozzatok celja van.

Egy elet aki veled akar lenni es szeret teged orokre

2013. máj. 13. 15:03
 27/37 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, de ha én gyermeket várnék,nem lenne az az Isten aki miatt elvetetném!! Ha a gyerek apja nem akarná akkor egyedülálló anya lennék,ha kell hazudnék,lopnék,ölnék de a gyerekemért foggal körömmel harcolnék és senki és semmi nem vehetné el tőlem!!! Én mindig is jobb életet akartam a gyermekemnek mint ami nekem jutott, igazi család nélkül, éhezve, nyomorogva... Már gyerekkoromban megfogadtam ezt de ha bejönne egy baba,nem lennék képes elvetetni, sőt én lennék a világ legboldogabb embere, akkor is ha nincs semmim és nem terveztem volna!! Én hálás vagyok a sorsnak h megszülettem még akkor is ha sokat szenvedtem egész életemben a szegénység miatt! De amig szeretnéd azt a pici kis lényt addig szerintem képes lennél érte küzdeni és megteremteni neki a lehetőséget h boldog élete legyen.

Na de ez a te döntésed ha nem akarsz babát és úgy érzed nem fér bele az életedbe akkor vetesd el de nehogy rossz következményei legyenek az abortusznak vagy később megbánd! Mindenesetre szerintem (bármennyire is ellen vagyok) az abortusz még mindig jobb megoldás mintha megszülnéd majd elhagynád :/ Nem tudod mennyi szenvedés az egy gyereknek amikor rájön hogy a saját anyja (apja) dobta el magától :'( Bárhogy is döntesz, sok sikert kivánok neked és minden jót az életben!

2013. máj. 13. 22:48
 28/37 anonim ***** válasza:
52%

"hazudnék,lopnék,ölnék"

Aha, kár, hogy a törvény bünteti. :D

2013. máj. 13. 23:50
 29/37 anonim ***** válasza:
utolsó válaszoló: 1. a hazugsagot nem bünteti, 2. úgy látszik neked nincs gyereked és nem is hordasz egyet a szíved alatt ha ezt nevetségesnek találod vagy pasi vagy... mást nem tudok elképzelni -_-
2013. máj. 14. 14:26
 30/37 anonim ***** válasza:
60%

Én csak azt gondolom, nem kellene itt drámázni. Te ilyen vagy, más meg másmilyen. Meg tudom érteni a kérdezőt, ha nem akarja a létbizonytalanságba szülni.

Nem minden nő lesz a fogantatás pillanatától anyatigris, aki, ahogy írod ölne, lopna érte... Sőt, valaki sosem lesz ilyen. Ezt el kéne fogadni. Amíg nem vagyunk a kérdező helyében, nem lehet olyat kijelenteni, hogy na én aztán megtartanám, bármi van.

Tudom, miről beszélek, mert voltam olyan helyzetben, hogy azt hittem, terhes vagyok. Kétségbe voltam esve, tudtam, hogy ha az volnék, nem tarthatom meg.

Majd megszülöm úgy a gyereket, hogy épp nem volt munkám; a szüleimmel voltam kénytelen élni, akik idegbetegek, anyám pluszban még alkoholista is. Ilyen emberekre lettem volna utalva. KIZÁRT, hogy ennek kitettem volna a gyereket, inkább elvetettem volna. Mert hova mentem volna? Albérletbe? Miből??? Meg biztosan akad majd munkáltató, aki terhesen felvesz! Meg az előtte lévő 80 ezres béremből is röhögve feltartottam volna egy albérletet meg egy gyereket, valószínű... Hát persze, meseországban lehet, de a való élet nem ilyen...

2013. máj. 14. 14:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!