Kiderült, hogy terhes vagyok, nagyon elvagyok keseredve, hogyan lehetne ez valahogy könnyebb?
Figyelt kérdés
Nem terveztük, még csak most ismerkedtünk meg, védekeztünk mégis megtörtént... A körülmények cseppet sem ideálisak egy babának, félek az abortusztól, sosem hittem, hogy ez megfog történni velem. Ahogy napról napra tudatosodik bennem az állapotom, egyre rosszabb a gondolat, hogy nem maradhat velem...2013. máj. 12. 19:04
1/37 anonim válasza:
Akkor tartsd meg. Vállald a felelősséget és a párod is. az a gyerek nem tehet róla. Megérdemli hogy megszülessen.
2/37 A kérdező kommentje:
És megérdemel minden mást is ami ahhoz szükséges, hogy felneveljük, jelen esetben ez nem adott...
2013. máj. 12. 19:11
3/37 anonim válasza:
Akkor nem adott,ha nem akarjuk.
Milliók nőttek fel szegénységben, albérletben, nagyszülőknél---de szeretetben.
4/37 anonim válasza:
Így van, dolgozni kell és akk. fellehet nevelni.
5/37 anonim válasza:
Miért kell mindenkire azt tukmálni, hogy tartsa meg ha egyszer nem tudja és nem akarja?! Ha úgy látja jónak ne tartsa meg.. Egy gyerekre nem addig kell gondolni míg a pocakba van. Ha megtartja jó nagy felelősség és felelőtlenség is lehet egyben. Már bocsánat de én sem nézném végig ahogy a gyerekem szakadt koszos ruhába jár meg éhezik..de jó is neki ha szeretem.. Sokat ér vele. Le lehet pontozni.
6/37 anonim válasza:
szakad rohaban koszossan mi ez Twist Oliver magyar valtozatban?
ha nagyon akarod felnevelheted mi is alberletbe szulettunk szegnysegbe megsem abortalt edesanyank minket.
Ezert fog kihalni Magyarfold mert igy gondolkodik sok fiatal
Ha meg ugy latod kilatastalan akkor add orokbe jo csaladba.
Jobb egy masik csaladban felnonie mint meghalnia nem?
7/37 anonim válasza:
Nehéz kérdés, elismerem. De az én tapasztalatom az, hogy az abortuszt később még nehezett elviselni lelkileg. Hiába telnek el hosszú évek, évtizedek, mindig eszembe jut és mindig fáj. Én nagyon megbántam...
8/37 A kérdező kommentje:
Nem csak az anyagiak számítanak, hanem hogy 1 hónapos a kapcsolatunk is... Nem feltétlenül kell mindig pálcát törni a másik feje felett, sosem gondoltam volna hogy ez megtörténik velem! Nagyon nagyon el vagyok keseredve és tanácstalan vagyok. A párom is határozottan azt mondja, hogy ne tartsuk meg.
2013. máj. 12. 19:29
9/37 anonim válasza:
Ha egyikőtök sem akarja, akkor ne tartsátok meg, az senkinek se lenne jó, legfőképp a picinek!! Csak figyelj, nehogy kicsússz az időből, mert akkor már nincs döntési lehetőséged... Mennyi idős vagy? És mennyi idős a terhességed?
10/37 anonim válasza:
Ismerős,báraz én kapcsolatom egy 0-vall idősebb volt.Te érzed és csak te dönthetsz.
20 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!