Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 17 hetes terhes vagyok és...

17 hetes terhes vagyok és nagyon el vagyok keseredve. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy butaság, de tényleg nem tudom mit tegyek. Nagyon szoros a kapcsolatom a szüleimmel és apukám megkérdezte eljöhet-e a 18 hetes UH-ra velünk. Ami azt jelentené, hogy ott lenne a párom is (aki szintén először látná a babánkat)és ha már apukám jönne, tuti anyukám is. Tudom hogy ez szánalmas, de mit fog szólni a doki ha beállítok plussz három emberrel?? Nem tudom mit mondjak apuéknak mert messze álljon tőlem, hogy megbántsam őket, hisz első unoka lenne és nagyon boldogok!
2010. nov. 5. 20:47
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ennyi ember nem mehet be. Bár kórháza válogatja... nálunk a Klinikán úgy volt, hogy még az apuka sem mindig jöhetett be az ultrahangokra, ki volt írva, hogy ez függ a várakozóktól (meg az ultrahangostól). De mikor 4d ultrahangra mentünk, akkor viszont jött a párom, anyukám, anyósom, ott nem volt baj. De azért ugye fizettünk is, hiszen babamozi. :) Ha elmondod a szüleidnek, hogy nem igazán nézik jó szemmel a "csapatot" egy ilyen helyen, meg fogják érteni. Ajánld fel nekik, hogy menjetek el együtt 4d-re, az amúgy is sokkal érdekesebb, látványosabb. Ezek a kötelező uh-ok nem azért vannak, hogy a család gyönyörködjön, hanem hogy a baba egészségét, fejlődését nézzék. :)

Boldog pocakosodást!

2010. nov. 5. 20:53
 2/9 anonim ***** válasza:
nálam ez úgy történt, hogy felvetettem a vizsgálatot (bár velem nem jöttek el, de szerintem ez nálad is beválhat) videókazettára, (ja akkor még csak erre vették, de ma már felveszik dvd-re is) Vinni kell dvd-t, vagy ha netán nincs lejátszótok, akkor tényleg marad a videófelvétel, hisz videója szerintem mindenkinek van. Otthon pedig szépen meg lehet nézni közösen és megkérni a szülőket (a szülők ne tudják, hogy mit akarsz velük nézetni), hogy ezért ne haragudjanak, de nem engedtek volna be 3 embert, s a következőre eljöhetnek. Vagy el kell menni 4D-s ultrahangra, ahova több ember is mehet egyszerre.
 3/9 anonim ***** válasza:
Elmennek veled és ha a doki engedi,bemennek veled. Rengetegen mennek úgy hogy az egész család ott van,emiatt ne aggodalmaskodj:-)
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Sztem ennyi embert nem fognak beengedni,még ha fizetősre mentek akkor sem.Nincs akkora hely,-hogy rajtad kívül-még 4 ember legyen ott(doki+a 3 családtagod).Én a férjemet vinném(2 gyerekünk van,evidens volt,hogy mindig ő jön velem).Ha fizetősre mentek,benne van az árban,hogy az egészet felveszik lemezre.Na,otthon aztán lehet "baba mozizni".Mi is így csináltuk...jöttek a szüleim,meg apósomék is.
2010. nov. 5. 20:55
 5/9 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg az orvost, hogy lehetséges volna-e, hogy a párod és a szüleid is bent lehessenek a vizsgálat közben, mert nagyon szeretnék látni az első unokájukat. Nem hiszem, hogy ez különösebb akadályba ütközne. De ha mégsem lehetséges, akkor egy 4D-s vizsgálaton biztosan részt vehetnek ők is. Ott nagyobb élmény is látni a babát.
2010. nov. 5. 20:55
 6/9 anonim ***** válasza:

nálnuk magándokihoz jártam, ha akart volna az egész család bejöhetett volna.

Kórházban nem tudom mi a menete, de magándokinál szerintem máshol is bemehetnek... Én alkalmanként 9000 ft-ot fizettem, 2x szültem, ennyiért már engedhetik....nem?

ja és ha nem engedik be őket, akkor tényleg a 4D-n többen bent lehetnek és az sokkal jobb!!! nagy TV-n néztük mi is. miért nem oda viszed Őket??

minden jót.

de ne te mondd nekik, hogy nem mehetnek veled, mondja azt inkább ha úgy van a doki, haragudjanak rá....Szerintem

2010. nov. 5. 21:25
 7/9 anonim ***** válasza:
először menjetek be a férjeddel, utána pedig menjenek be a szüleid. Dupla pénz, de legalább mindenki boldog....
2010. nov. 5. 21:36
 8/9 anonim ***** válasza:
nem fogmnak 2x csinálni vizsgálatot..... Ilyet nem gondolnék helyesnek...
2010. nov. 5. 22:22
 9/9 anonim ***** válasza:
Én szerintem nem fognak beengedni ennyi embert. Azért ott nincs ennyi hely, de menjetek, és kérdezzétek meg, ha nem, akkor menjen be nyílván az apuka. Aztán szerintem megéri kicsit később elmenni egy 4D-s ultrahangra, ahova tényleg bemehet a család, nagy képernyőn lehet babamozizni, és sokkal élvezetesebb, mint a 18 hetes ultrahang, amit kb. 2-3 perc alatt lezavarnak.
2010. nov. 5. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!