Dohányzók! Terhesség alatt felhagytatok a dohányzással? Ha igen, hogy ment?
Figyelt kérdés
2013. máj. 9. 12:20
11/13 anonim válasza:
Lehet le fognak pontozni nem élrdekel!Én a 2dikal cigiztem végig szoptatás alatt is a 3dikal is amikor vele haza jöttünk korház le tettem rögtön majd visza szoktam mikor 8 honapos volt most a 4diket várom 6hetesen derült ki le tettem és vissza se szeretnék szokni nem hiányzik!
12/13 anonim válasza:
első terhességemnél 2-3 hétbe tellett mire teljesen leraktam a cigit,persze napi 2 szál cigiről beszélek nem egy doboznyiról, pedig a terhességem előtt annyit szívtam....aztán még a szaga is irritált , rosszul voltam tőle ,majd szoptatás után nem sokkal váratlan haláleset következtében újra rágyújtottam és vissza is szoktam sajnos.Később átszoktam az elektromos cigire ezt 4 hónapig szívtam, és ismét pozitívat teszteltem:)nagyon könnyen leraktam sőt ismét undorodom még a szagától is!
13/13 anonim válasza:
Igen felhagytam, igaz nem hirtelen két hétbe tellet vagyis 5-től 7-hétig. S nem volt könnyű. De megérte mert a babára gondoltam, és most végre szabadnak érzem magam. Csodás érzés nem dohányozni. Érzem az illatokat az ízeket és ami a leges legfontosabb nem mérgezem a babát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!