Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért akarnak befektetni?

Miért akarnak befektetni?

Figyelt kérdés

Van köztetek olyan akit be akartak vagy be is fektettek azért mert a baba nagyobb volt az uh szerint a koránál (nem a súlyára gondolok, hanem a méreteire)?

34+4 hetes vagyok, de az uh szerint a babám méretei egy kb. 37 hetes babáénak felelnek meg egyébként semmi gond vele szerencsére, nem vagyok cukros sem.

2009. szept. 29. 02:15
 1/3 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy elöbb megindul a szülésed, vagy megindítják,és jobb, ha kézalatt vagy!Meg szemmel tudnak tartani bármi legyen is...szerintem!
2009. szept. 29. 09:55
 2/3 anonim ***** válasza:

Az én babám is mindig nagyobb volt uh alapján ezért a végén a szülés várható időpontját össze-vissza variálták, előrébb hozta az orvosom, de nem kellett befeküdnöm, csak amikor eljött a kiírás napja. Aztán másnap meg is indították a szülést.

Szerintem valami oka lehet annak ha be akar fektetni az orvosod!Kérdezd meg tőle!

2009. szept. 29. 09:57
 3/3 anonim ***** válasza:

Biztosan van oka, miert akarnak befektetni, amximum nem mondja az orvos, mert pontosan tudja, hogy a kismamäk igy is egy teljesen normälis lefolyäsu terhesseg alatt is szejjel stresszelik magukat/ egymäst. Ezert en le sem irom mire gondolok, mert az esetek 99,99%-äban nem okoz gondot, ha meg van figyelve. Tök normälis szülesed lesz es egy gyönyörü manocskäd! :o) Ne izgulj, ha azt mondjäk, hogy be kell feküdni, akkor be kell. Hidd el alaptalanul nem fognak beutalni, mert annyi felesleges penze nincs ällam bäcsinak.

Boldog Babaväräst meg es könnyü gyors szülest! :o) 35 hetes :o)

2009. szept. 29. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!