Miért akarnak befektetni?
Van köztetek olyan akit be akartak vagy be is fektettek azért mert a baba nagyobb volt az uh szerint a koránál (nem a súlyára gondolok, hanem a méreteire)?
34+4 hetes vagyok, de az uh szerint a babám méretei egy kb. 37 hetes babáénak felelnek meg egyébként semmi gond vele szerencsére, nem vagyok cukros sem.
Az én babám is mindig nagyobb volt uh alapján ezért a végén a szülés várható időpontját össze-vissza variálták, előrébb hozta az orvosom, de nem kellett befeküdnöm, csak amikor eljött a kiírás napja. Aztán másnap meg is indították a szülést.
Szerintem valami oka lehet annak ha be akar fektetni az orvosod!Kérdezd meg tőle!
Biztosan van oka, miert akarnak befektetni, amximum nem mondja az orvos, mert pontosan tudja, hogy a kismamäk igy is egy teljesen normälis lefolyäsu terhesseg alatt is szejjel stresszelik magukat/ egymäst. Ezert en le sem irom mire gondolok, mert az esetek 99,99%-äban nem okoz gondot, ha meg van figyelve. Tök normälis szülesed lesz es egy gyönyörü manocskäd! :o) Ne izgulj, ha azt mondjäk, hogy be kell feküdni, akkor be kell. Hidd el alaptalanul nem fognak beutalni, mert annyi felesleges penze nincs ällam bäcsinak.
Boldog Babaväräst meg es könnyü gyors szülest! :o) 35 hetes :o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!