Akinek hátrahajló méhe van/volt terhesen úgy vette észre hogy fentebb lett hasa mint ahol van valójában a méh?
Nincs összefüggés. Nem terhesen kisebb egy tojásnál a méh, terhesen meg akkora mint egy görögdinnye!!!
Szóval ahogy nő, egyre előrébb jön, nő, a bele két hátra, fel oldalra nyomja, a méh meg előre és felfelé nő, akár hátra hajló, akár nem!
Azért kérdezem mert az lenne a logikus hogy alul nő már az elejétől tehát köldök alatt hiszen ott a méh...és 10-12-14 hetesen is pl. még annyira azért nem nagy hogy felfelé nyomja a beleket akkor mégis mitől van fent is hasam már az elejétől? Holott NEM vagyok kövér vagy főképp nem a hasamon.
Illetve későbbi terhességnél is hogy van az hogy valakinek teljesen előreugró meg lent hordja van akinek meg egészen a cicije alól nő és olyan az egész mint egy sörhas? :) Nem tudok jobb hasonlatot.
Szia!:)
Nekem is hátrahajló méhem van, ami az idő haladtával előre jött;) elvileg a hátrahajló méhű kismamáknak később látszik meg a baba. Bár nekem már látszott 8-10 hetesen.:) azóta szépen előre jött, és nagy a pocim:)
19+2hkm:)
Nekem is hátrahajló, nekem nagyon lentről kezdett nőni, kb 15. héttől kezdett csak látszódni a hasam. Azóta feljebb ment a hasam.
29 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!