Akinek hátrahajló méhe van annak milyen volt a
terhessége? Mekkora volt a pocakja? Később kezdett el
látszani? Később éreztétek a babát?
Figyelt kérdés
Szülés után hamar vissza ment a hasatok ?
Köszi a válaszokat!
2013. jan. 16. 13:20
1/7 anonim válasza:
Bocs az offért,de milyen az a hátra hajló méh??
2013. jan. 16. 13:26
2/7 anonim válasza:
Nekem hátrahajló a méhem. De a pocak mérete, és a többi dolog is a testalkattól függ. Én 165cm és 50kg voltam az első terhességem elején. Kb 3,5 hós kortól kezdett látszani, mozogni 16 héttől kezdtem érezni. A végére 65kg voltam. A pocim viszonylag kicsi volt. De benne a lányom sem volt óriási, 3000gmal és 50cm- vel született. 10kg rögtön lement rólam, a többi 5 kb fél év alatt, minden torna nélkül. Most a 2. terhességemnek még az elején járok, csak 3 hónapos vagyok, de most is még alig látszik a hasam.
2013. jan. 16. 13:28
3/7 anonim válasza:
Nagyon hátra hajló méhem van. Gondot is okozott, nagyon hamar kezdődtek a keményedések először kora szültem, másodszor 3 hónapot voltam visszatartáson de sikerült, Hála a Jóistennek. A hasam mindkétszer nagyon hamar látszott de vékony is vagyok ha egy rizst bekapok is látszik, de szülés után szinte néhány napon belül nyomtalanul eltűnt. Mindenki azt hittem hogy a kicsit örökbe fogadtuk, mivel sokáig kórházban voltam és nem is láttak terhesen csak már babakocsival és semmi nem látszott rajtam.
2013. jan. 16. 13:29
4/7 anonim válasza:
Nekem is hátrahajló a méhem.
Első terhességem 10-12 hetesen már tagadhatatlan volt, a végére meg úgy néztem ki, mint aki lenyelt egy hatalmas dinnyét. Elég későn éreztem a fiam mozgását, már majdnem 22 hetes voltam akkor.
2. terhességem dettó ugyanez, csak előbb éreztem a babát.
A hasam a 2. terhesség után nem ment vissza, nagyon csúnya maradt.
2013. jan. 16. 13:32
5/7 anonim válasza:
nekem is hátrahajló méhem van. pocakom kisebb az átlagnál, nem tudom ez mennyire ennek tudható be vagy kisebb a baba. Dokim szerint nem lesz túl nagy, olyan 3kg körüli. Mozgást kb 20. héttől éreztem.
37 hkm
2013. jan. 16. 13:55
6/7 anonim válasza:
Mindhárom terhességem hamar látszott. A mostani már 10 hetesen. Az első kettő teljesen problémamentes, a mostani 22 hetes, és vele sem volt gond eddig. Az első kettővel hatalmas volt a pocakom, teljesen előre állt, mintha egy nagy gombóc fagyit illesztettek volna oda. Mindhármukat a 15. hét környékén kezdtem érezni. Az első két szülés után a hasam visszament, de a bőröm nagyon kinyúlt.
Összességében azt hiszem a felsoroltak egyike sem a hátrahajló méhtől függ. A dokim azt mondta annó, hogy a megtermékenyülést nehezíti, de nekünk mindhárom baba az első próbálkozós hónapban fogant.
2013. jan. 16. 14:09
7/7 anonim válasza:
Nekem is az van. 11 hetesen latszott, 18 hetesen ereztem a mozgasat. Problemamentes terhessegem es szulesem volt. Hasam kb 1 het alatt lement. 7 kgt hiztam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!