Akinek hatrahajlo mehe van, annak kesobb kezdett el noni a pocakja?
Figyelt kérdés
Az elso terhessegemnel csak alig 5 honaposan kezdett el latszani a pocakom, anyosom remulten nezte, hogy mikor lesz ebbol gyerek.A kislanyom 3.5 kiloval szuletett, teljesen egeszsegesen.Most varom a masodik babat, es kivancsi vagyok, hogy a hatrahajlo mehem miatt kezdett olyan keson latszani, vagy alkati dolog.2011. febr. 21. 13:21
1/5 anonim válasza:
Szerintem alkati dolog. Nekem is 2 terhességem volt már, mindkettőnél nagyon hamar látszódott már a pocakom és hatalmas volt a végére. Hátrahajló a méhem, a testalkatom normális.
2/5 anonim válasza:
nekem első babám a 23-24. héten kezdett el igazából látszódni, hátrahajló méhem van, magas vagyok, széles a csípőm, így 31 hetesen még mindig nem olyan nagy a pocim, a 28. heti Uhn, 1-10-1,20 kilo volt kb és 36cm, hol fér el? :D
3/5 anonim válasza:
én még csak az első terhességemen vagyok túl,de nekem is 5-6 hónaposan kezdett látszani a hasam.
4/5 anonim válasza:
Nekem is hátrahajló a méhem , és a dokim szerint emiatt nem látszik a hasamon még nagyon a terhesség.Most vagyok a 18 héten és sokan mondják mikor közlöm hogy terhes vagyok, hogy nem is látszik!Van egy 4 éves kislányom nála is hasonló volt a helyzet,és a végén se volt nagy pocim, pedig 3700grammal született.
5/5 anonim válasza:
A méh hamar kiemelkedik. Abban az esetben ha nem, segítik kiemelni. Onnantól kezdve nincs jelentősége, hogy hátrahajló.
Ahogy már írta valaki, alkati kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!