Akinek az első terhességnél repedt a pocakja, annak a másodiknál (harmadiknál) mégtovább repedt?
Szia!
Nekem az első babánál repedt meg nagyon, nem csak a hasam, de a csípőm is. :( Utána még két gyermeket szültem, egyiknél sem repedt tovább, pedig hatalmas pocakom volt! Boldog babavárást!
Az elsőnél repedt meg úgy,hogy a másodiknál mér nem kellett több repedés,és a harmadiknál sem.
Boldog babavárást és egészséges kisbabát!!
Üdv:33hkm.
Nagyon köszönöm a válaszokat, kicsit megnyugodtam;).
Leginkább nem is az esztétikai része miatt félek, hogy tovább repednek, elmélyülnek, hanem a fájdalom miatt:S.
Nekem nem is igazi repedéseim vannak, szóval nem olyan csíkszerűek, hanem egy csomó kis "pontban" repedtem, a köldököm körül egy-egy tenyérnyi helyen tökre el van vékonyodva/ki van nyúlva a bőr. Pocak nélkül nem volt csúnya, de így kifeszülve nem vmi szép, olyan, mint a márvány (:P), és elég érzékeny:(. Én csak most kezdtem el kenegetni, mert amúgy nagyon zsíros bőrű vagyok, alig issza be a krémeket a bőröm, de akkor ezek szerint érdemes kenni;). A kisfiam annak idején ekcémára kapott egy nagyon zsíros (sima) testápolót, most azza kenem, remélem, kibírja... Csak hát még 2 hónap, és az első babám 4300g volt...:P.
Ezért reménykedem;).
Mégegyszer köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!