Van itt esetleg akinek első terhességnél idő előtt kinyílt a méhszáj, és most a második babáját várja?
Azért kérdeznék tőle, mert nekem 32. héten első terhességénl észrevették hogy 2 ujjnyira kinyílt a méhszájam,és két hétig kórházban voltam emiatt, injekciókat kaptam, hogy ne induljon el a szülés.
Most a második babámat várom,és már a legelején rákérdeztem erre a dokinál, 2x is, de azt mondta ez a téma még korai, mert ha probléma lesz akkor is talán később, de nem biztos.
Nem vagyok nyugodt viszont, mert előőleg sem vettem észre a kinyílást...
Tapasztalatokra lenne szükségem.
Szia!
Ne izgulj! Nem törvényszerű, hogy megint kinyílik idő előtt!
Nekem az első terhességemnél félidőben nyílt ki, elvesztettem az ikreimet emiatt.:-(
A második terhességemnél, csak 38 hetesen kezdett el nyílogatni, de ez ilyenkor már teljesen normális.
Szia!
Mi is most tervezzük a másodikat (talán már siikerült is:))
És nekem is a 31. héten elvékonyodott és 2 ujjnyira ki is nyílt!Én is aggódom emiatt, de a doki bíztat, hogy minden terhesség más, és úgy tekintsek erre a második babára, mindtha nme lett volna az elsőnél annyi zűr!
Én már az 5. héttől veszélyeztetett voltam, és most nme szeretném végig feküdni egy 19 hós kismanó mellett!De engem biztatott a dokim! :)
Remélem neked is jól alakul!
Es neked mikor született így az első?kihúztátok végig?
Én csak egy hetet voltam a kórházban annó, de itthon feküdtem a 35. hétig!Végül 39+4-re született spontán, gyorsan!
Próbálj nem gondolni erre, én is ezt teszem majd,és hátha sokkal jobban alakul! :)
anyum velem már a 31. héttől korházban volt, végül a 36. héten születtem meg. öcsémmel viszont semmi ilyen problémája nem volt, ráadásul akkor - miattam - pihenni sem tudott.
én az első babámmal már a 32. héttől pihenésre voltam itélve, mert már felpuhult a méhszáj, majd 38. héttől nyitva voltam, mégis úgy indították meg a szülést.
most másodikkal 1 hét múlvára vagyok kiírva, és semmi jele a szülésnek. ja, és zárt vagyok még.
14:58-as vagyok. anyum azért volt kh-bna velem, mert nyitva volt a méhszája.
és én is, az első babámmal úgy nyíltam ki 4 centisre, hogy észre sem vettem. és most minden okés :)
Köszönöm szépen válaszaitokat.
Akkor ezek szerint nem törvényszerű,hogy megismétlődik.
2 hétig kaptam Brycanil-t injekcióban, először pár napig napi 6x!!! Elképesztően nehéz 2 hét volt.
Így végül 40+2 született a lányom, fájásokkal indult.
Dokim szerint azért húzódott eddig mert volt ez a két hetes kezelés,amúgy már hamarabb is jött volna...
Szia!
Első babámmal 34 hetesen már meg volt rövidülve a méhnyak.
37 hetesen zárt voltam, 38+2 naposan 2 ujjnyira nyitva, 39+2 naposan 4 cm-es méhszájnál, burokrepesztéssel programszültem (4 kilós babát, könnyen). Semmit nem éreztem én sem abból, hogy nyílt a méhszájam.
Most várom a második babát. Pont emiatt, hogy ne nyíljon ki véletlenül se a méhszáj idő előtt, a 3 hete nem néztek meg. Ma, 39+1 naposan szűk 1 ujjnyira vagyok nyitva!
És most nem pihenek, hiszen van már egy gyerkőcöm, ráadásul napi 1 órát gyalogolok, lépcsőzöm, emelgetem a nagyot.
Szóval ne aggódj! :)
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!