Aki az első terhességnél cukros volt, annak a másodiknál is előjött? Ha igen, mikor?
Figyelt kérdés
Én most vagyok a 22. héten, pár naponta mérem reggeli után egy órával. De eddig szerencsére 6 alatt van mindig. Lehet, megúszom?2011. jún. 22. 21:20
1/4 anonim válasza:
Persze!Nem mindig jön elő a második terhességnél,főleg úgy ha oda is figyelsz rá!
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi! remélem...
2011. jún. 23. 07:41
3/4 anonim válasza:
18. héten vagyok, nekem még nem jött elő. Az előző terhességem alatt sem volt olyan vészes, hogy gyógyszer, vagy inzulin kellett volna, elég volt a diéta. Most is igyekszem betartani, mérem én is pár naponta. Néha egy-egy "bűnözés" után is megmértem, és nekem is 6 alatt volt.
4/4 anonim válasza:
Nálam előjött, de már az első hetekben is magas volt.
Úgyhogy lehet, hogy te tényleg megúszod:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!