Van itt olyan, aki tervezetlenül esett teherbe, és a párja nem fogadta elsőre jól a hírt?
Elsősorban olyanok, akikkel tartós kapcsolatban, együttéléssel esett meg, az apa első reakciói nem voltak pozitívak.
Hogy viseltétek?
A szex rizikoja a terhesseg ha egy pas ezt nem ert akkor sterilizaltassa mmagat.
En soha nem fogok megolni egy mar megfogant gyereket mert a pasi nem volt ra kesz.ezt a kapcsolat elejen tisztazni kell!! Ha nem valallja a rizikot nem kenyszeriithet abortuszra.
Sok itt az olyan tizen- és huszonéves, akik még vagy anyuciékkal élnek vagy az ő segítségükkel élnek külön, élvezik az életet, de élettapasztalat nuku. Ezt már többen is írták itt és egyetértek. Nem kell törődni az ilyen hozzászólásokkal. Csak azt nem értem, mi a francért szól hozzá olyan, akinek nincs családja...? Ők tudnak róla a legkevesebbet. Na de mindegy. Szokás mondani, hogy ''Nem mindegy, hogy az okos h*lyéskedik, vagy a h*lye okoskodik.'' Kb. ez a helyzet. :-)
A felnőtt gondolkodáshoz tartozik, hogy előre lefektetjük a szabályokat. (Ennek hiányában természetes hogy a nő dönt, hiszen az ő teste, ő fekszik fel a műtőasztalra, rá néznek lenézően (mert az abortuszosokkal nagyon bunkók tudnak lenni), nem a férfinek kell ezt végigcsinálnia. ) A legtisztább módszer az, amit én csináltam: Nem éltünk együtt. 5 éve voltunk együtt, amikor teherbe estem. Nem volt tervezett. Közöltem a párommal, hogy nem fogom megölni ezt a csöppséget, de mivel nem terveztük és ÉN ragaszkodom hozzá, elmehet. Nem kérem a nevét, sem gyerektartást. Semmit. Új életet kezdhet. Ő úgy döntött, hogy nem lenne képes elhagyni minket, mert szeret, így gyors iramban felújította a már meglévő házunkat hogy együtt lehessünk. Lassan megszületik a kicsi és már nagyon várja. Meg is puszilgatja a pocakomat és mindig simizi a baba kis lábacskáját ha épp kinyomja. Tele vagyunk tervekkel és boldogok vagyunk. Jól döntöttem.
"Ilyenkor le kell ülni megbeszélni és közösen dönteni. Egyetlen férfinek sincs joga hogy a nő elvetesse vagy megtartsa a gyerekét."
De egyetlen nőnek sincs joga apává tenni valakit, ha ő nem akarja.
Én is ezt mondom, közösen dönteni. De a döntés nemcsak az lehet, h megtartjuk. Hanem közösen lehet arról is dönteni, h ennek a babának márpedig mennie kell. A döntés nemcsak egyféle lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!