Vannak itt olyanok, akik tervezetlenül, "nem kívánt terhesség"ből születtek? Milyen hatással volt ez az életükre, ha volt?
Anyukámnak az első terhessége után miómája volt, amit műtöttek, és mondták neki, hogy kb. 1% az esély, hogy valaha lehet gyermeke. Akkor nagyon csalódott volt, kb. 20 éves lehetett. Aztán beletörődött, közben el is vált, és megismerte apukámat. Persze mondta neki is, hogy mi a helyzet. Aztán valahogy mégis becsúsztam. Anyukám nagyon nem örült, leélt úgy 15 évet, hogy beletörődött, hogy nem lesz már több gyereke, erre 34 évesen mégis. Ő nem akart megtartani, a bátyám és apukám erősködött.
Sajnos sokszor éreztette is ezt velem, sokszor elmondta, hogy nem neki köszönhetem, hogy élek. Ettől függetlenül szerettem, ő is nagyon szeretett, és megadott mindent, amire csak szükségem volt.
Csak az, hogy mire megszülettem, a szüleim már nem voltak együtt (pedig össze voltak házasodva.)
Féltestvérem szintén nem volt tervezve, anyám legbelül szerintem visszacsinálná az egészet, ha lehetne...
Szia!
Anyuéknál 2 gyerek után csúsztam be én, azt mondták, hogy szerettek volna harmadikat, csak néhány évvel később, de amikor megtudták, hogy jövök nem volt kérdés, hogy megtartanak. Nincs rám rossz hatással.
Sőt nálam is a mostani pocaklakóm nem tervezett baba volt, de a férjem, én és a batyija is nagyon várják.
Én:)
Megszülettem,de addigra anyuék szétmentek:)
Anyáékkal(anya és a nővérem(nővérem tervezett volt)) éldegéltem,de apa is látogatott.
Végül is 4 éves koromban rájöttek,hogy miért is mentek külön?Miattam?De hiszen mindketten imádnak,és még mindig szeretik egymást:)
Így összejöttek újra:)
9 éves koromban pedig jött a húgom.Ő is tervezetlen volt,de szerencsére pont úgy álltunk anyagilag,hogy bevállalhassanak anyáék még egy babát:)
erről tudnék mit mesélni , én sem és öcsém sem volt tervezve... egy életre meg is szívtuk...
a kisfiam sem volt még tervezve konkrétan, beszélni beszéltünk róla, de még nem döntöttünk, de imádjuk, és most a kisöccsét várjuk :D
ha valaki bevállal egy gyereket , annak a hozzáállásának is olyannak kell lennie, egy gyerek nem olyan mint egy megvásárolt termék, ami , ha nem tetszik vissza lehet küldeni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!