Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vannak itt olyanok, akik...

Vannak itt olyanok, akik tervezetlenül, "nem kívánt terhesség"ből születtek? Milyen hatással volt ez az életükre, ha volt?

Figyelt kérdés
2012. júl. 15. 20:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Az én édesanyám 16 éves volt, mikor teherbe esett. Nem nagyon volt választási lehetősége, a nagyim is és apám is "rákényszerítették" az abortuszra. Nagyon megviselte a dolog, de fél év múlva ismét terhes lett, de már nem hagyta magát, így megtartotta a babát és 17 éves volt, amikor megszülettem.:) Az én életemre ez nem volt különösebb hatással, talán csak annyira, hogy többször mesélte el nekem édesanya, de az abortuszáról 20 éves koromig nem is tudtam. Megbeszélték, hogy ezt soha nem mondják el nekünk, de akkor már elvált apámtól, aki "véletlenül" kikotyogta.

A húgom viszont szocpol gyerek, szóval azért született, hogy legyen lakásunk!:D Nem tudom melyik a jobb!:P

2012. júl. 16. 07:00
 12/14 anonim ***** válasza:

Utolsó:

Nekem olyan unokatestvérem van, aki azért lett, hogy apukát felmentsék a katonaságtól...

Kellemes dolgok ezek:-D

2012. júl. 16. 08:09
 13/14 anonim ***** válasza:

11. vagyok

Az sem semmi!:DD Azért addig nincs ezzel gond, amíg születése után ugyanúgy imádják a gyereket, mintha nem lett volna oka a születésének.:) Azért rásegíthetnek az ilyen dolgok a döntésben, ha nem tudják eldönteni a házaspárok, hogy akarnak-e gyereket!:DD

2012. júl. 16. 11:03
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem voltam tervezve, sőt, ha a rendszer engedett volna abortuszt eggyerekes, házas nőnek, akkor most nem lennék (Édesanyám mondta) Nekem ez rányomta a bélyegét a későbbi anya-lánya viszonyra. Mindig úgy éreztem, hogy nem vagyok elég jó, vagy hogy a testvéremet jobban elfogadják. Mondjuk volt is bőven konfliktusunk, ha nem lett volna, most ezt biztos nem így látnám...
2012. júl. 16. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!