Hogy fogadta férjetek, párotok a nagy hírt?
Persze tervezett babásokhoz szól inkább a kérdés!
Örült,vagy megijedt,hogy telt az első pár nap a hír után?Elmesélitek?
Köszönöm a válaszokat!
Az én párom ugrált örömébe és vagy 100X megnézte a tesztet,hogy tuti jó e.Majd mondta hogy öltözzek és végigjártuk a rokonságot,barátokat és mindenkinek ezzel dicsekedett :D
30hkm
Első gyereknél vegytiszta pánik, ami maradt is a 12 hetes uh-ig. Teljesen sokkot kapott amikor elmondtam, látszott rajta:) Mondjuk én jól szórakoztam. Az uh-n aztán elalélt a gyönyörűségtől, és utána semmi gond nem volt.
A másodiknál én pánikoltam inkább, ő az első pillanattól kirobbanóan boldog volt:)
Mindkettőt terveztük.
az elsőnél tudta,hogy megyek nődokihoz, mert nem jött meg a bajom de mivel sosem volt rendszeres ezen nem csodálkozott. mikor hazaértem azt mondtam,hogy a doki szerint semmi olyan komoly bajom nincs ami 9 hónap múlva el nem múlna.......(lány lett,tervezett baba)
a másodiknál tágra nyilt szemekkel leste a tesztcsíkot.(fiú lett,tervezett baba)
a harmadiknál hajnal 5-kor rángattam ki az ágyból,hogy nézze meg a tesztet jól látom e? alig tudta kitörölni a csipát a szeméből......(fiú lesz a doki szerint, 24 hetes vagyok, ja és nem terveztük......de már várjuk)
Csináltam egy tesztet, ami pozitív lett. Rá 2 hét múlva tudtam csak menni az orvosomhoz. Nagyon izgatott voltam és alig bírtam magammal. A párom mindig kérdezte, hogy mitől vagyok ennyire besózva?! Mindig a munkámra fogtam, hogy izgalmas és jó témán dolgozok (divatlapnak írok).
Szóval elmentem az orvosomhoz, aki megvizsgált és közölte, hogy 9 hetes terhes vagyok. Na .. örömömben majd kiugrottam a bőrömből, nem lehetett lelőni.
Kértem új időpontot, rá egy hét múlva délutánra.
Eltelt az idő, közben mondtam a páromnak, hogy ne csináljon arra a napra programot, mert este 8-ra megyünk étterembe.
Úgy gondolta a kis naiv, hogy a közelgő születésnapja miatt lepem meg (rá 4 nappal volt), de nem így lett.
Elmentem délután a dokihoz, kaptam képet. Vettem egy keretet, csináltattam egy "Igen, apa leszek!" pólót neki, vettem egy I love Daddy body-t, egy képkeretet az IKEA-ba, egy kis cipőt.
Becsomagoltattam szépen és az étteremben odaadtam a desszert előtt.
Kicsomagolta és szó szerint elsírta magát, majd megkérdezte, hogy ez micsoda?! Majd mondtam neki, hogy a leendő lányunk vagy fiúnk küldi születésnapodra!
Nagyon boldog volt, azóta is az.
1 éves lesz a lányunk pár nap múlva :))))
Azóta is tart köztük a rajongás egymás felé. És, lányunk lett :))))))))))))
20 eves voltam mikor megismerkedtem a parommal, ő 29. Mikor mar osszemelegedtunk mondta, hogy o komoly kapcsolatot keres, felesegul szeretne majd venni, es minden vagya hogy apuka legyen:)
En kislany korom ota csaladrol almodoztam, igy borzalmasan boldog voltam, higy megtalaltam azt akinek gyereket fogok szulni :)
Fel evig probalkoztunk, tehes lettem, volt pozitiv tesztem, de sajnos megjott. A parom elmondhatatlanul szomoru votl es csalodott:( kovetkezo honapban nem jott meg, csinaltam tesztet ketnaponta, megvartam mig jo eros nem esz a csik, es akkor mondam el neki:) hajnalban felkeltettem, hogy szivem terhes vagyok, teerhes vagyok...:) nagyn boldog volt, masnap elment es vett egy digitalis clearbluet, mert azt mondta o mar nem hisz a csikoknak :)) pozi lett az is:) 6 hetesen elmentunk dokihoz, volt szivpulzalas es 3mm volt a babank! Mindenkit korbetelefonalt, hogy apuka lesz es bizony ma 3mm-es:)) aztan 7 hetesen elmentem magan UH-ra, mert megszuntek a tunetek hirtelen, szerencsere minden rendben volt:) kaptam egy 1cm-es kicsi emberkerol kepet, amin temeszetesen csak egy kis maszat latszodott. O feltette a telefonjara a kepet, es mindenkinek ezt mutogatta, hogy latjatok ott van, a kis maszatunk :))
Most 15 hetes vagyok, es borzasztoan boldog, bababutorokat nezeget egesz nap:)
Ha ir smst, akkor azt irja hogy szeretlek titeket, meg ilyesmi:) nagyon aranyos! A pocakom meg nagyon pici, de koszon neki is, megsimizi ha hazajon a munkabol :) a legjobb apuka lesz a foldon:)
Persze mindenki igy van a ferjevel/parjaval:)))
15 hetes 21 eves kismami :)))
Egyszer megírtam a "Bezzeganyában" meg is jelent, most bemásolom Neked is, nálunk így zajlott :)
Az első két csík...
Akartuk, vártuk, de az első próbálkozós hónapban nem voltunk sikeresek. A másodikban annál inkább :) Már egy hete késett... nem volt semmi tünetem, semmi hányinger, semmi aluszékonyság, nem is hittem, hogy terhes lehetek. Nem mertem tesztelni. Z. megunta és csütörtök este kezembe nyomott egy tesztet, hogy akkor holnap... Hajnali ébredés, még Z. alszik. Csak én vagyok egyedül. Gondoltam jobb is, mert ha negatív akkor kicsit kibőgöm magamból a sikertelenséget. Megcsináltam, de annyira reszkettem, hogy alig sikerült eltalálni. Oda sem mertem pillantani. Aztán mégis.... basszus ez pozitív. POZITÍV!!!! Olyan erős csíkkal, hogy el sem téveszthető... ANYA LESZEK. Basszus, nem lehet igaz, sikerült. Berohantam, odabújtam Z-hez mocorogni kezdett, köszöntöttem: Szép jó reggelt APUKA :) Egymást ölelve sírtunk örömünkben.
A második két csík:
Mire kisZ egy éves lett, megérlelődött bennünk, hogy milyen jó lenne mégegy ilyen tökmag. Eddig sem vettük halál-komolyan a védekezést, de megbeszéltük, hogy ezután élesben megy a dolog. Karácsony közeledett, ajándékvásárlás, rohanás, hóesés, hihetetlen fáradt voltam, az egyik nap már-már hisztiközeli állapotban emeltem ki kisZ-t az autó gyereküléséből az egyik üzlet előtt, térdig merülve a latyakban. Akkor hasított a gondolataimba, hogy már meg kellett volna jönnie. Lehet, hogy...? Gyerek vissza a kocsiba, rohanás haza, naptár elő... igen... 3 napja késik... áááá ez semmi még akármi is lehet... De nem bírtam magammal, másnap mégis vettem egy tesztet. Sőt annyira nem bírtam magammal, hogy amíg kisZ déli sziesztázott meg is csináltam. Célzás, nagy levegő...szintén jött a reszketés, de most néztem... két csík...KÉT CSÍK!!! Hogy mondjam meg Z-nek? Négy nap múlva karácsony. Díszdobozba csomagoltam. Bár megállapodtunk, hogy nem veszünk egymásnak semmit, úgy gondoltam ennek örülni fog. Nem bírtam ki estig, Mire nem jó, hogy kisZ déli álmot alszik, odaálltam Z elé nyújtottam felé a csomagot, boldog karácsonyt kívánva. Nézett rám nagyon mérgesen és közölte, nem veszi el, mert nem tehetem meg vele, hogy megbeszélésünk ellenére mégis ajándékot veszek. Egy pillanatra bepánikoltam... most mi lesz? De gyorsan kivágtam magam... nagyon megbántasz, ha nem fogadod el, de garantálom, hogy egész életedben bánni fogod... mondtam könnyes szemmel. Nagy kelletlenül bontogatni kezdte... két perc múlva ismét egymást ölelve sírtunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!