Hogy fogadta férjetek, párotok a nagy hírt?
Persze tervezett babásokhoz szól inkább a kérdés!
Örült,vagy megijedt,hogy telt az első pár nap a hír után?Elmesélitek?
Köszönöm a válaszokat!
Tervezett volt, viszont nem gondoltuk,hogy elsőre összejön, ezért meglepődtünk.
Ráadásul reggel, amikor teszteltem még 10 perc múlva is nega volt, ezért ott hagytam.
Szegény meg napközben telefonon vigasztalt,hogy nem baj, majd összejön!
Este, amikor hazaértünk még ott volt a wc-ben a teszt, ránéztem és halványan láttam a 2. csíkot. Ordibáltam neki,hogy jöjjön be! Szegény el nem tudta képzelni,hogy mi történhetett velem a wc-n!:)
Kérdeztem,hogy látja-e. Mondta,hogy igen, csak nem igazán tudja,hogy ez mit jelent! Mondtam,hogy na ezt most én sem!:)
Igazából nem tudhattuk biztosan,hogy baba van, de azért reménykedtünk. Én annyira izgultam,hogy még hajnali 2-kor sem aludtam. Egyszer csak megkérdezte,hogy én ébren vagyok-e, mert ő még igen!:)
Akkor éjjel végig beszélgettünk. Hogy mi van,ha tényleg jön, meg hogy akartuk, de azért csak megijedtünk, meg,hogy milyen lesz, hogy megváltozik minden stb.
Na másnap reggel elszaladt teszttért, ami nega lett természetesen. Na nagyon elkeseredtem!
Ő szétszedte a kazettás tesztet és mondja,hogy ezen is van nagyon halvány második csík. Én annyira nem láttam, igyekeztem is nem beleélni magam.
Másnap délután a barátnőmnek megérkeztek a frissen rendelt ovutesztjei. Mondta,hogy lőjek már el egyet, hátha jóstesztként beválik. Rögtön totál erős két csík lett.
Gyorsan elmentünk terhestesztért,ami időn belül halvány pozi lett!
Pont akkor hívott valamiért a férjem. Csak annyit mondtam neki,hogy helló apa! Kérdezte,hogy most akkor igaz? Mondtam,hogy nagyon úgy néz ki!
Azóta a fiunk már 7 hónapos!:))
Hát kedves 10-es. Sikerült engem is megríkatni! :-)
Gratulálok a picurkákhoz!
12, köszönöm :)
Pedig a záró mondatot szándékosan nem írtam oda... Az előző házasságomban 10+ évig nem sikerült a baba, Z-ék pedig 4 évig próbálkoztak... Aztán találkoztunk :D
Még mindig meghatnak az ilyen történetek!
Nálunk úgy kezdődött, hogy abbahagytam novemberben a gyógyszert, majd 3 hónapig más módon védekeztünk, hogy ürüljön. Aztán már "élesben" ment a hancúr, bár nem görcsöltünk a témára, mert a dokink mondta, hogy kb. fél évre számítsunk. Mióta abbahagytam a gyógyszert minden hónapban késett, de kötelességszerűen minden hónapban megcsináltam a tesztet, most is. Negatív lett, megfürödtem, készülődtem a munkába. Mikor elkészültem, ki akartam dobni a tesztet, és ahogy rápillantottam, nagyon halványan látszott még egy csík. Rohantam a férjemhez: Hány csíkot látsz?! Mire ő rutinos férjként: Hányat kell látnom, szívem? :D
Ez pénteken volt, hétfőn boldogan írtam neki: Szíved egy hordozórakétáé. (Azóta is viccelődik azon, hogy rögtön az első adandó alkalommal teherbe ejtett, nehogy meggondoljam magam.)Éppen versenyre vitt gyerekeket, a kolléganőnk mesélte, hogy ő csak annyit látott, hogy kapott a férjem egy sms-t, onnantól vigyorgott folyton.
2 hét múlva, munkából hazajövet vérezni kezdtem. Rögtön kórház, két petezsákból egyet elvesztettem és a másik bugyorban sem volt szívhang. De 4 nap fekvés és Utrogestan után végre dobogott egy kis szív bennem! (Most meg rajtam, az előbb idejött, alvásból ébredve: "Anya, megdajkálsz kicsit?" Felmászott az ölembe és visszaaludt.) A kórházban látogatási tilalom volt, és a telefonba csak annyit bírt kinyögni a hírre a férjem: Ha kibőgtem magam, visszahívlak!
Mi nem konkréten terveztük a Babát, hanem úgy voltunk vele, hogy ha jönni akar, akkor jön, ha még nem akar, akkor várunk...
Másfél éve nem szedtem a gyógyszert, minden hónapban késett, már rutinszerűen csináltam a negatív teszteket. A Párom kint volt a műhelyben, gondoltam, megcsinálom a negatív tesztet, aztán meg a vacsorát... Hát nem így lett! Pozitív lett! Vacsora meg nem lett! ;-)
Kimentem a pozitív teszttel a kezemben, bőgve... Mutatom neki... Kérdezi: Mi ez? Mire én: Terhes vagyok! Mire Ő: És most miért bőgsz? Én: (Remegő hangon) Most miii leeesz?
Mire Ő: Hááát? GYEREK!!! :-D
23 hetes boldog Kismama
mi úgy komolyan nem álltunk babaprojectre, csak úgy megszakításosan ,,védekeztünk".
igazából a körülmények adottak voltak, csak a sorsra bíztuk magunkat, majd összejön, ha összejön, de nek akartunk kapkodni.
mikor még nem maradt ki a mensim ,mikor arra lettem figyelmes, hogy hihetetlenül felerősödött a szaglásom, mint egy kopó olyan volt az orrom.
aztán irritált is néhány szag. erre poénkodtak, hogy haha terhes vagy. na ekkor mint a villámcsapás beléhmasított a gondolat és alig vártam, hogy ne jöjjön meg, és nem is jött meg.
tesztet csináltam, inkább teszteket, több különböző márkájút, és mind pozi lett.
nagyon örült a kedvesem
a házasság sosem volt téma nálunk, mikor 7 hónapos volt a kicsi mikor megkérte a kezem, a következő hónapban megesküdtünk és az esküvői szertartás alatt meg is lett keresztelve a kicsi. nagyon szép volt!
a második gyermeknél szintén úgy voltunk ,hogy majd a sors gondoskodjon mekkora legyen a korkülömbség. 3év 4 hónap lesz, még pár nap van a szülés kiírt dátumáig.
ja és most a kimaradt mesniből gondoltam hogy terhes vagyok, hajnal 1kor csináltam tesztet, felkeltettem a férjem, és utána nem tudtunk visszaaludni olyan izgatottak lettünk :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!