Kismamik! Nektek segít a férjetek ha megkéritek?
Figyelt kérdés
Értem ezalatt vmi féle házimunka, nuni borotválás lábújköröm vágás stb.2012. júl. 2. 12:55
1/26 anonim válasza:
Ha szépen megkérem, akkor igen, magától nem jut eszébe. A lábkörömvágás nekem kicsit durva, de a nunimat le szokta borotválni.
2/26 anonim válasza:
Hála Istennek segít, mindenbe amiben megkérem. De vanm hogy meg sem kell kérni, mert látja mi az amit csinálni kel.
37hkm
3/26 anonim válasza:
Kérés nélkül is segít :) Elmosogat, leviszi a szemetet, beköti/leveszi a cipőmet, rámadja a zoknit, mikor már nem tudok lehajolni a pocaktól stb stb. Amúgy nem csak terhesen, hanem bármikor lehet rá számítani. Régen rossz, ha csak azért segít, mert terhes vagy, na persze még mindig jobb, mint ha egyáltalán nem segítene :)
4/26 anonim válasza:
Az én páromat sem kell kérni!Magától kimegy és elmosogat,takarít velem,stb!Azelőtt is ilyen volt,nem csak most hogy babát várok!25 hkm
5/26 A kérdező kommentje:
Az én férjemet abszolút nem lehet megkérni semmire sem! Irigyellek benneteket csajok!
2012. júl. 2. 13:07
6/26 anonim válasza:
Valamikor kérés nélkül valamikor csak kérésre segített. Ott is leborotvált, mikor hallodta, hogy a fürdőszobába pityeregtem, hogy nem láttam semmit :-D
7/26 anonim válasza:
Kérés nélkül is :) szerencsére. Pl mikor az első babámmal voltam terhes csak ő takarította a kádat :) kérés nélkül is tudta mikor kell csinálni :)! Na meg mindent..Most 14 hetes vagyok még nem kell segíteni de fog 100% ha már ott az ideje!
8/26 anonim válasza:
A személyes higiéniát én végeztem szülés előtti napon is (borotválás, körömvágás, stb.) de megtette volna, ha megkérem.
9/26 anonim válasza:
rengeteget segit. es nem en kerem meg,jon magatol. reggelente felhuz az agybol, csinal nekem kakaot,ramadja a zoknit,cipot..leborotval,minden este bekeni a hasam kremmel,mosni,terigetni,mosogatni is mindig segit. nem enged se cipekedni,sem hajolni. nagyon rendes, elotte is aranyos volt,de amiota terhes vagyok teljesen levesz a labamrol :)
10/26 anonim válasza:
A házimunkát megcsinálom, mert megőrülök, valamit csinálnom kell nekem is. Ahová nem férek be, vagy leesik és nem hajolok már le érte, minden szó nélkül felveszi, a cicánkat ő takarítja és ami a legfontosabb: minden nap bevásárol és hetente elmegy elintézi a nagyobb bevásárlásokat, postára megy, ha van valami elmosogat, kitereget. Az intim borotválást "emlékezetből" megoldom, a körmömet manikűrös tartja rendben.
40+2 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!