Kismamik! Nektek segít a férjetek ha megkéritek?
Én alig várom hogy újra babás lehessek. Mikor kismama voltam mindenben segített, mosogatott, felsöpört, porszívózott, szinte leste minden gondolatom.
Most meg...... "Ez a kaja???" "Nem látod hogy morzsás az asztal alja?" "Úr isten mi van itthon"
De ezen nem húzom fel magam, inkább csak nevetek rajta. EGyszer mosogasson el véletlen, két hétig emlegeti, hogy a "múltkor is én mosogattam el"
Az intim részeket emlékezetből borotválom, de ő veszi le a cipőmet, amikor már nem érem el, ő intézi a bevásárlást, a mosogatást persze rámhagyja :P, feladja rám a zoknimat, a lábujjkörmeimet manikűrös tartja rendben.
Néha meg kell kérni rá, hogy vegyen valamit, de általában magától megcsinálja :)
29+5 hkm
mindenben segít,nem is kell neki szólni,főzni sem enged ebben a melegben,étteremből hoz kaját.egyedül a lábfej masszírozástól borul ki....
39hkm
egyes férfiak azt hiszik hogy
a nőké a házimunka, gyereknevelés
a férfié a pénzkeresés..
Én szinte végig dolgoztam, így szó nélkül segített a házimunkában, szinte mindent ő csinált.
Borotválni nem szoktam, az utolsó pár hétben ő vágta a körmöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!