Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik! Nektek segít a...

Kismamik! Nektek segít a férjetek ha megkéritek?

Figyelt kérdés
Értem ezalatt vmi féle házimunka, nuni borotválás lábújköröm vágás stb.
2012. júl. 2. 12:55
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
82%

Én alig várom hogy újra babás lehessek. Mikor kismama voltam mindenben segített, mosogatott, felsöpört, porszívózott, szinte leste minden gondolatom.

Most meg...... "Ez a kaja???" "Nem látod hogy morzsás az asztal alja?" "Úr isten mi van itthon"

De ezen nem húzom fel magam, inkább csak nevetek rajta. EGyszer mosogasson el véletlen, két hétig emlegeti, hogy a "múltkor is én mosogattam el"

2012. júl. 2. 13:15
 12/26 gabszem ***** válasza:
82%
nekem nagyon sokat segített terhesség alatt is és a babázásban, házimunkában is. Magától, nem kell neki mondani. Házimunkát, mosást , tergetést, takarítást , mosogatást, baba etetését bármit. Ez így jó szerintem!
2012. júl. 2. 13:17
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Az én párom külföldön dolgozik, 6hetente ha hazajön akkor kitesz magáért, főz, pakol, tenyerén hordoz :) Nálam ez a borotválós, körömvágós dolog nem fér bele...
2012. júl. 2. 13:20
 14/26 anonim ***** válasza:

Az intim részeket emlékezetből borotválom, de ő veszi le a cipőmet, amikor már nem érem el, ő intézi a bevásárlást, a mosogatást persze rámhagyja :P, feladja rám a zoknimat, a lábujjkörmeimet manikűrös tartja rendben.

Néha meg kell kérni rá, hogy vegyen valamit, de általában magától megcsinálja :)

29+5 hkm

2012. júl. 2. 13:33
 15/26 A kérdező kommentje:
Kicsit fáj a szívem, ezeket olvasva
2012. júl. 2. 13:36
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

mindenben segít,nem is kell neki szólni,főzni sem enged ebben a melegben,étteremből hoz kaját.egyedül a lábfej masszírozástól borul ki....

39hkm

2012. júl. 2. 13:36
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
16 vagyok.nuni+köröm-inkább szakemberre bízom,de ez a terhességem előtt is így volt.
2012. júl. 2. 13:38
 18/26 anonim ***** válasza:
64%
miért neked nem segít? szégyelje el magát! ne mosd ki a szaros gatyáit és majd azt vesz fel amit akar....
2012. júl. 2. 13:39
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

egyes férfiak azt hiszik hogy

a nőké a házimunka, gyereknevelés

a férfié a pénzkeresés..

2012. júl. 2. 13:51
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

Én szinte végig dolgoztam, így szó nélkül segített a házimunkában, szinte mindent ő csinált.

Borotválni nem szoktam, az utolsó pár hétben ő vágta a körmöm.

2012. júl. 2. 13:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!