Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik 30 hét körüliek,...

Kismamik 30 hét körüliek, hogy vagytok?

Figyelt kérdés
Mekkora a pocitok?voltatok már uh-n?Mekkora volt a baba?Fiú, lány?

2012. jún. 30. 07:50
 1/9 anonim ***** válasza:
Szia! Én 30+2...múlt 7en voltam uh-n csütörtökön 1370gramm a kislányom :) A pocakom nem túl nagy.Első baba. Én a meleget is jól viseltem eddig legalábbis,még heti 3-4szer edzek,persze óvatosan...nem vizesedem,még megy addig nem hagyom abba. 6,5kg-ot szedtem fel...és a vicc hogy 21-ik hétig 4et utána semmit aztán a 25-30ig 2,5 :) érdekes,pedig most alig ettem,igaz a baba megugrott :) Még rámjönnek a farmernacijaim,csak begombolni nem tom :) De most csak szoknyára van szükség,meg nyári rucikra,nem? :) Te hogy vagy? Megvan már mindene a babának?Első?
2012. jún. 30. 09:14
 2/9 anonim ***** válasza:

Én pont tegnap voltam a dokimnál. Szép nagy baba, kb 1700 gr. A pocim nem olyan nagy, csak 6 kg-ot híztam. Ezt a hőséget viszont nem tudom hogy fogom kibírni, alapból gyűlölöm a meleget, most meg még elviselhetetlenebb. Kislányunk lesz.

Te hogy vagy, hogy viseled a hőséget?

2012. jún. 30. 09:16
 3/9 anonim ***** válasza:
Én 29 hetes vagyok, és kisfiunk lesz! Kedden voltam dokinál, de sajna elfelejtettem megkérdezni a súlyát. (oda se neki, majd másfél hét múlva) A legnagyobb problémám az, hogy még mindig keresztben fekszik, és két hetet kaptunk, hogy beforduljon a kis úrfi. Ha nem, akkor kórház. Sajnos 3x2 mg b6 mellett is sokat keményedek, ezért valószínű hogy magnézium infúlzióra lesz szükségem, hogy eléggé ellazuljon a méhem ahhoz, hogy fordulni tudjon a kisfiam. Háááát, majd meglátjuk! És te kedves kérdező, hogy vagy? Bírod a meleget? Vannak panaszaid?
2012. jún. 30. 10:34
 4/9 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Én szerdán töltöm a 30 hetet, pénteken megyek uh-ra.Kívácsi leszek mekkora lesz 27+3-nál 1093g volt a kislányom.n:)

Második baba Van már egy 9 éves fiam.

Nagyon ügyesek vagytok kg-ban én már 9-nél tartok.Remélem sok már nem jön fel.

A meleget nehezen viselem , bár még nem vizesedek, stb.Inkább az éjszakák húzósak.

Folyik a víz rólam, forgolódok, 3-4 pisi:(Mi lesz még később?

Egyébként az én pocim nagy többnek is tippelték.Kíváncsi leszek megvárja e a 40 hetet vagy előbb jön:)

2012. jún. 30. 14:00
 5/9 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó.Miért kellene kórházba menni medencevégű fekvésnél?

Azt gondolnám csak a császár indokolt ilyen esetben nem jár kórházi fekvéssel:(

2012. jún. 30. 14:02
 6/9 A kérdező kommentje:
Ja látom infúzió szükséges ahhoz hogy megforduljon..Nekem is azt mondta hogy még nincs teljesen befordulva, kicsit keresztbe van.
2012. jún. 30. 14:05
 7/9 anonim ***** válasza:

29 hetes vagyok.

27+5 hetesen voltam utoljára dokinál, akkor 1.300 grammra becsülték a kisfiamat, jó nagy baba lesz:)

Jelenleg 15 kiló hízásnál tartok, hasam körfogata kb. 110 centi, úgyhogy jóóóó nagy.

Van már egy 16 hós pici lányom, vele vagyok itthon, sok a rohangálni való, most adtuk el a lakást, nagyobba költözünk, úgyhogy vár rám ég egy költözés így szülés előtt...

Amúgy jól vagyok, bent megy a klíma, ki akkor megyünk ha már nem tűz annyira a nap.

2012. jún. 30. 15:34
 8/9 anonim ***** válasza:

31 hetes vagyok

Múlthéten és a héten is voltam ultrahangon, a pici súlyát nem tudom, nem is érdekel igazán. Ő a harmadik gyerkőc (mind fiú), azt mondta a doki lesz akkora, mint a nagyobbak, őket 3200 gr-al szültem. Sajna harántban van a drága, így keményedés esetén azonnal be kell feküdnöm, hogy lazítsák a méhem. Már jó, hogy enyhült a meleg, nem igazán bírom. Veletek azóta mi újság?

2012. júl. 12. 17:34
 9/9 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Megvolt az uh 30+2-n 1400g körül van a kislányom.Végre itt a lehűlés már nagyon vártam, mert a meleget nagyon nem bírtam:(

Költözés még rám is vár augusztus elején,kicsit tartok tőle.

Ti hogy vagytok?

2012. júl. 12. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!