Kismamik 30 hét körüliek, hogy vagytok?
Én pont tegnap voltam a dokimnál. Szép nagy baba, kb 1700 gr. A pocim nem olyan nagy, csak 6 kg-ot híztam. Ezt a hőséget viszont nem tudom hogy fogom kibírni, alapból gyűlölöm a meleget, most meg még elviselhetetlenebb. Kislányunk lesz.
Te hogy vagy, hogy viseled a hőséget?
Sziasztok!
Én szerdán töltöm a 30 hetet, pénteken megyek uh-ra.Kívácsi leszek mekkora lesz 27+3-nál 1093g volt a kislányom.n:)
Második baba Van már egy 9 éves fiam.
Nagyon ügyesek vagytok kg-ban én már 9-nél tartok.Remélem sok már nem jön fel.
A meleget nehezen viselem , bár még nem vizesedek, stb.Inkább az éjszakák húzósak.
Folyik a víz rólam, forgolódok, 3-4 pisi:(Mi lesz még később?
Egyébként az én pocim nagy többnek is tippelték.Kíváncsi leszek megvárja e a 40 hetet vagy előbb jön:)
Kedves utolsó.Miért kellene kórházba menni medencevégű fekvésnél?
Azt gondolnám csak a császár indokolt ilyen esetben nem jár kórházi fekvéssel:(
29 hetes vagyok.
27+5 hetesen voltam utoljára dokinál, akkor 1.300 grammra becsülték a kisfiamat, jó nagy baba lesz:)
Jelenleg 15 kiló hízásnál tartok, hasam körfogata kb. 110 centi, úgyhogy jóóóó nagy.
Van már egy 16 hós pici lányom, vele vagyok itthon, sok a rohangálni való, most adtuk el a lakást, nagyobba költözünk, úgyhogy vár rám ég egy költözés így szülés előtt...
Amúgy jól vagyok, bent megy a klíma, ki akkor megyünk ha már nem tűz annyira a nap.
31 hetes vagyok
Múlthéten és a héten is voltam ultrahangon, a pici súlyát nem tudom, nem is érdekel igazán. Ő a harmadik gyerkőc (mind fiú), azt mondta a doki lesz akkora, mint a nagyobbak, őket 3200 gr-al szültem. Sajna harántban van a drága, így keményedés esetén azonnal be kell feküdnöm, hogy lazítsák a méhem. Már jó, hogy enyhült a meleg, nem igazán bírom. Veletek azóta mi újság?
Sziasztok!
Megvolt az uh 30+2-n 1400g körül van a kislányom.Végre itt a lehűlés már nagyon vártam, mert a meleget nagyon nem bírtam:(
Költözés még rám is vár augusztus elején,kicsit tartok tőle.
Ti hogy vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!