Veszélyeztetett terhes fekvésre ítélt anyukák mennyit segít a férjetek? Miket csinál? Mi az amit így is nektek kell csinálni?
Figyelt kérdés
2012. máj. 15. 19:52
1/5 anonim válasza:
nem értelek. " kell megcsinálni"? Olyan nincs. ha a férjem nem csinálja meg, akkor nem lesz megcsinálva. kész
2/5 anonim válasza:
Nekem 2 hónapig kellett feküdnöm és ez alatt az idő alatt a férjem természetesen mindent megcsinált (ablakmosást is beleértve). De ha nem tette volna sem csináltam volna mást a fekvésen kívül, hiszen a pici mindennél fontosabb! (Mondjuk nekem elég szigorú volt a dokim - nyilván indokoltan -, mert azt mondta, hogy csak wc-re és zuhanyozni mehetek ki, még enni is az ágyban ettem).
3/5 anonim válasza:
Szia! Én hétvégén picit véreztem, és bár nem szigorú fekvésre ítéltek, "csak" pihenésre, azért megpróbálok minél többet vízszintesben lenni. A férjem egy angyal. Ma kitakarított, azóta mindig ő csinált kaját is, kivéve ma - gondoltam, kényeztetem egy jó pörivel. :) De felkockázta hozzá a húst és a hagymát. Mondom: egy angyal. :)
4/5 anonim válasza:
Nekem is "Csak" pihennem kell, mert volt egy hasi műtétem. De férjem mindent megcsinál, főzni meg anyum főz.
Úgyhogy nagyon rendes férjem is, anyum is.
5/5 anonim válasza:
Nekem is pihennem kellett, a 20. hét körül, aztán már csinálhattam az otthoni dolgokat. Mivel a férjem dolgozik, nem várhatom el, hogy mindent ő csináljon, ezért a takarításban anyukám segített, a kaját rendeltem, neki csak vásárolnia kellett hazafelé, teregetni, a napi apróságokat megcsináltam: mosogatás, vasalás, persze több részletben elosztva, és ahogy jól esett. Én is veszélyeztetett vagyok, barnázás és a korai görcsök miatt korán rövidültem, de köszönhetően a kímélő üzemmódnak a 20. hét óta nem rosszabbodott semmi.
Hányadik hétben vagy és miért a szigorú fekvés?
33 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!