Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki veszélyeztetett terhes,...

Aki veszélyeztetett terhes, de nem kell feküdnie, csak sokat pihenni, miket csinál meg a házimunkából, és mi az, amit mindenképpen rábíz valakire?

Figyelt kérdés
Én úgy gondoltam, hogy söprögetést, mosogatást, főzést csinálom, felmosás, porszívózás, és minden, amit emelni kell, a párom csinálja. Ti hogy osztjátok be?
2012. ápr. 27. 15:54
 1/5 anonim ***** válasza:

Főzés, mosogatás, teregetés (HA kiviszik a szárítóhoz a ruhát) okés. De a főzés ne az legyen, h fél délelőtt a konyhában állsz, inkább gyors/otthagyós kajákat csinálj.

Söprögetni én már nem, porszívó, ablakpuceva, felmosás, stb. kizárt.

2012. ápr. 27. 16:14
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia,én mind a 4 babámmal veszélyeztetett voltam de szinte minden házimunkát megcsináltam csak lassabban és több részletben pl.ha felsöpörtem a konyhát akkor utána fél órát pihiztem utána jött az előszoba,amit csak lehetett ülve csináltam,a fölmosóvödörbe kancsóval mertem a vizet és mindig a lábammal toltam arrébb.Nekem nem nagyon volt segítségem és muszáj volt megoldanom mindent egyedül de ha neked van használd ki és élvezd hogy pihenhetsz!
2012. ápr. 27. 16:19
 3/5 anonim ***** válasza:

Ma kifáradtam. Főztem kb. 3 órán át álltam a a konyhában. Sepregettem, 2x le-és felmentem a negyedik emeletről, bementem nagyapámhoz a kórházba (másik városban van). Mosogatást szerencsére a mosogatógép végzi, nagyon hasznos dolog!!!

Egyébként a porszívózás, ablakpucolás, egyéb megterhelő munkákat párom végzi. A teregetést úgy szoktam, hogy apránként behordom a szobába a ruhákat (kb. 5 méter a távolság a fürdőszobától).

Nagyon nehéz kibírni, mert szeretnék füvet nyírni, ereszt takarítani, kocsit mosni, meg egy csomó kerti munkát elvégezni, de a baba az első.

Most bűntudatom van, hogy ma ennyi mindent megcsináltam. ...:((

Kedves Kérdező! Te hány hetes vagy? És megkérdezhetem, hogy miért vagy veszélyeztetett?

2012. ápr. 27. 18:30
 4/5 anonim ***** válasza:

Hát sajnos amiket felsoroltál, mindet csinálom, mert a párom 8-20-ig nincs itthon és megenne minket a kosz a két gyerekkel.

Velük a legnehezebb, 2x2 órát kint vagyok velük, az 1 évest folyton emelgetni kell, lehajolni hozzá, csúszdára fel.....

Nem is tudom, hogy mi lesz így a 3. babával.

A nagyfiam is csak 3 éves, nem ovis.

2012. ápr. 27. 21:51
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Én 17 hetes vagyok, méhszájzáró műtét miatt vagyok veszélyeztetett. Van egy 21 hós lányom, aki nagyon ügyes, nem fáraszt le, és már nem is kéri, hogy vegyem fel. De így is nehéz pihenni, ma is alig feküdtem.
2012. ápr. 27. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!