Aki veszélyeztetett terhes, de nem kell feküdnie, csak sokat pihenni, miket csinál meg a házimunkából, és mi az, amit mindenképpen rábíz valakire?
Főzés, mosogatás, teregetés (HA kiviszik a szárítóhoz a ruhát) okés. De a főzés ne az legyen, h fél délelőtt a konyhában állsz, inkább gyors/otthagyós kajákat csinálj.
Söprögetni én már nem, porszívó, ablakpuceva, felmosás, stb. kizárt.
Ma kifáradtam. Főztem kb. 3 órán át álltam a a konyhában. Sepregettem, 2x le-és felmentem a negyedik emeletről, bementem nagyapámhoz a kórházba (másik városban van). Mosogatást szerencsére a mosogatógép végzi, nagyon hasznos dolog!!!
Egyébként a porszívózás, ablakpucolás, egyéb megterhelő munkákat párom végzi. A teregetést úgy szoktam, hogy apránként behordom a szobába a ruhákat (kb. 5 méter a távolság a fürdőszobától).
Nagyon nehéz kibírni, mert szeretnék füvet nyírni, ereszt takarítani, kocsit mosni, meg egy csomó kerti munkát elvégezni, de a baba az első.
Most bűntudatom van, hogy ma ennyi mindent megcsináltam. ...:((
Kedves Kérdező! Te hány hetes vagy? És megkérdezhetem, hogy miért vagy veszélyeztetett?
Hát sajnos amiket felsoroltál, mindet csinálom, mert a párom 8-20-ig nincs itthon és megenne minket a kosz a két gyerekkel.
Velük a legnehezebb, 2x2 órát kint vagyok velük, az 1 évest folyton emelgetni kell, lehajolni hozzá, csúszdára fel.....
Nem is tudom, hogy mi lesz így a 3. babával.
A nagyfiam is csak 3 éves, nem ovis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!