Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akinek 14. héten C:2000, az...

Akinek 14. héten C:2000, az mindenképpen veszélyeztetett terhesnek nyilvánul?

Figyelt kérdés
Az első babánál fogadott orvosom volt. Most sajnos nem engedhetem meg magamnak. Az interneten tudtam meg, hogy a C:2000 azt jelenti, hogy minden zárt, csak a méhnyak megrövidült. Ez tényleg nagy bajt jelent? Úgy értem, hogy sokkal jobban kellene magamat kímélni? Csak mert én ezt nem tettem, és már 29 héten járok. A doki semmit nem mondott, nem javasolt, semmire sem hívta fel a figyelmemet. Van egy kisfiam, akit emelgetek + házimunka elég rendesen. Jövő héten megyek ultrahangra, és bár a védőnő által adott papíron nem szerepel, hogy mennem kellene nőgyógyászati vizsgálatra, azért el fogok menni, mert mások írták, hogy ők havonta járnak ilyen vizsgálatra, én meg még csak egyszer voltam, akkor is csodálkozott a doki, hogy miért akarom magamat megvizsgáltatni, és pofákat vágott, amikor ragaszkodtam hozzá. Teljesen meg vagyok zavarodva, és félek, hogy valami fontos vizsgálat kimarad. De azért jó lenne, ha addig is megnyugodnék. Másnak is volt ilyen adata a terhesség első felében?
2008. dec. 9. 15:27
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Engem 17 hetesen nézett meg a doki először,c2000 lett, azt mondta jó.Akkor lenne csak baj ha a nullák nem nullák lennének,ami annyit jelent hogy elkezdett nyílni a méhszáj.Nagyon nem kell kímélned magad,de azért vigyázz magatokra és egyenlőre próbálj meg ne emelgetni,mert ez biztos hogy nem tesz jót.
2008. dec. 9. 15:39
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
A barátnőm ugyanígy volt végig és rendes ídőben szült meg.Ne idegeskedj,pihenj inkább amennyit tudsz.
2008. dec. 9. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!