Ketteske kérdése:
A következő terhességem mindenképpen veszélyeztetett lesz?
Figyelt kérdés
26 hetesen meghalt a babám. Pár hónap múlva nekifutnék újra csak félek, hogy veszélyeztetett leszek. Van tapasztalatotok e téren?2009. ápr. 9. 19:44
1/10 anonim válasza:
Szia! :(nagyon sajnálom!!! Mi történt:(? 100% hogy veszélyeztetett leszel emiatt!!! De lehet jobb is mert jobban oda figyelnek majd rád!
2/10 anonim válasza:
Szia! Én nekem 3 terhességem volt 1 elhalt és 1 fejlődési rendellenesség mind a 3-nál veszélyeztetet terhes voltam és most egy gyönyörű szép kislányom, van, aki 3 hónapos múlt.
szia
3/10 A kérdező kommentje:
Annyi történt csak, hogy egyik nap nem éreztem a magzatmozgásokat és bementem a kórházba, ahol kiderült, hogy már nem él. Minden leletem negativ, flowmetria normális. Fogalmam sincs mi lehetett a baj....
2009. ápr. 9. 20:44
4/10 anonim válasza:
Nagyon sajnálom, de jobb lett volna ha itt nem teszed fel ezt a kérdést. Bocs, de ezt le kellett írnom, még ha más nem is így gondolja, csak eléggé megrázott. Mégegyszer sajnálom ami veletek történt! 26 hetes km.
5/10 A kérdező kommentje:
Szerintem meg sokan talán tanulnak belőle.Rengeteg kérdés van a magzatmozgással kapcsolatban, sok kismamának le sem esik, hogy ezt mennyire komolyan kell venni. Nekem sem tetszett minden kérdés, de arra gondoltam, hogy talán másvalakinek a hasznára válnak a válaszok.
Bocs, ha megzavartam a lelki nyugalmadat, nem ez volt a célom.
2009. ápr. 9. 22:19
6/10 anonim válasza:
Szia!Ugyanez volt velem is 27hetesen,csak utolag kiderült,h lepényleválás miatt.Én is rendkivül félek egy következö terhességtöl.Veled mikor történt?Én is látok sok kérdést,de nem merek senkinek sem irni rá,h nagyon fontos,ha megváltozik a magzatmozgás.Veszélyeztetett leszel,és én is.
7/10 anonim válasza:
Én alig érzem a magzatmozgást, mert elölfekvő a méhlepényem. Azt mondta a doki hogy ez így normális. Most akkor parázzak folyamatosan??
Egyébként a boncolás sem derített kis semmit, mitől történhetett ez veletek? Tényleg kíváncsi lennék.
8/10 anonim válasza:
Nem azt irtam,h parázd végig,hanem ha megváltozik a mozgás!És ezt nem a terhesség végére értem,hiszen én sem ott tartottam.Nekem a boncolás eredménye az lett,h egy teljesen egészséges kislány volt,"csak"a lepényem vált le,és azért halt meg.Én a mozgásbol csak arra értettem,h Te pontosan tudod,h h mozog a pici babád,és ha másképp érzed,akkor nézesd meg.Én az utolso 2hétben joval gyengébben éreztem,mint elötte,de annyi mindennel rohantam amugy is dokihoz,nem gondoltam bajra,meg hát karácsony és szilveszter között volt.De én tényleg nem szeretnék senkit riogatni,vagy ijesztgetni!Nem azért irtam.Nagyon boldog babavárást Neked!
9/10 A kérdező kommentje:
Kedves 09.08-as! Velem ez múlt hét kedden történt. Én is azon a héten kevésbé éreztem a mozgását, de a frontra fogtam. A boncolásnak még nincs eredménye, de nagyon kiváncsi vagyok. Nálam még flowmetriát is csináltak, ami szintén teljesen normális volt....
2009. ápr. 10. 11:02
10/10 anonim válasza:
09.08as vagyok.Hogy vagy?Azt hittem,már régebben történt.Én alig vártam,h ujra lehessen babám,de nem merem bevállalni.Én az ujév elsö napján szültem halva.Ha ugy érzed,akkor irhatsz nekem nyugodtan privit.Mélyen együttérzek Veled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!