Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan, aki tervezetlen...

Van itt olyan, aki tervezetlenül esett teherbe, és a párja nem fogadta elsőre jól a hírt?

Figyelt kérdés

Elsősorban olyanok, akikkel tartós kapcsolatban, együttéléssel esett meg, az apa első reakciói nem voltak pozitívak.

Hogy viseltétek?

2013. máj. 3. 21:47
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
68%
Hát nálunk így volt,van már egy 5évesünk,8éve együtt vagyunk,úgymond tervezett volt,de mikor pozit teszteltem jött a duma h. menjek ab-ra,pénzre hivatkozva...Talánmost békélt meg,fogta fel h. nem játék h. nem kell és kidobom!Nem voltam hajlandó elvetetni,nehéz volt így azért,elég sokat veszekedtünk,sőt hetekig nem is szóltunk egymáshoz.Most azért javult,de még nem az igazi.39hkm
2013. máj. 3. 21:53
 2/15 anonim ***** válasza:
64%

van.én!

házasságban egy 3 éves kislány mellé,védekezés mellett sikeredett be apa nem nagy örömére,persze én is megijedtem.

nehéz volt az eleje,de az ürümben öröm hogy kisfiúnk lett.

el akart küldeni abortuszra is,de én nem akartam.

jó döntés volt.

5 hónapos nagyfiú!!

2013. máj. 3. 22:43
 3/15 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy mindkettőtöknek végül pozitívan alakult. :)
2013. máj. 3. 23:40
 4/15 anonim ***** válasza:
Első vagyok,azt elfelejtettem,hogy a nagyom meg fiú,és a kistesó meg kiscsaj! :) Te kérdező,nálatok is ilyen a helyzet?
2013. máj. 4. 08:01
 5/15 anonim ***** válasza:
szia. mi is ilyen cipoben jartunk. Elso babank nem volt tervezett. akkor mar 4.5 eve voltunk egyutt. parom reakcioja az volt hogy vetessem el. ebbol kifolyolag az elejen rengeteget veszekedtunk. erre meg pluszba el is kezdtem verezgetni. elmentunk uh-ra es eloszor 50% eselyt adtak hogy velunk marad a pici majd mikor kontrollra mentunk mar minden rendben volt es ekkor valtozott meg a hozzaallasa teljesen. azota mar 1 eves es 8 honapos a kisfiunk es a masodik utban van
2013. máj. 4. 10:37
 6/15 anonim ***** válasza:
Nálunk szerencsére nem volt ilyen. De ha mégis megtörténne és a párom abortuszra akarna küldeni ő hamarább repülne. Nem értem az ilyen férfiakat, csak úgy küldik kaparásra a feleségeiket barátnőjüket mintha a világ legnormálisabb dolga lenne, csak mert többet kellene költeni a fizetésükből és megijedtek a felelősségtől. Akkor óvszert kell húzni, a férfinek is annyi a védekezés mint a nőnek. Nem a férfinek kell felfeküdni a műtő asztalra, nem vele bánnak lekezelően, nem az ő teste. Ezek után egy pasi se mondja meg egy nőnek se hogy menjen e abortuszra vagy se.
2013. máj. 4. 11:30
 7/15 anonim ***** válasza:
Na és akkor mi van, ha a pasi gumit húzott minden alkalommal, sőt hangoztatja is, h nem kell második baba, nem akar, egyes nők meg mégis elintézik, h kétgyerekes apa legyen akaratán kívül? Én azt gondolom, ilyenkor menjen is abortuszra az, aki nem képes felfogni, egy baba 2! ember döntése!
2013. máj. 4. 12:53
 8/15 anonim ***** válasza:

Az en volt ferjem elhagyott mert o meg nem voltcerett az apasagra es ovszer mellett lettem terhes.

En nem voltam hajlando megolni a gyereket igy o ment inkabb a barom.

Aztan 15 ev mulva eszebe jutott van gyereke akit addig nem latott.

Akkor mar a gyereknek nem kellet az apja.

Nagyon megbanta a donteset az elet jol megbuntette erte.

2013. máj. 4. 12:59
 9/15 anonim ***** válasza:

Ha meg mindezek ellenére valaki mégis megtartja, mert ő bizony nem megy abortuszra (de a férje, az szakadjon meg a munkában, mert anyuka évek óta és még évekig lósz@rt se tesz közös kasszába, az tűrje egy életen át, h ő nem akart valamit, mégis lett)szóval az a derék nőszemély megérdemli, h apuka későn járjon haza, ne foglalkozzon a nemkívánt gyerekkel és persze ne mondjon le semmi szórakozásról a baba érdekében, mivel neki nem volt beleszólása semmibe. Anyuka meg majd les, mit hal a szatyorban, ha egy nap apuka úgy dönt, besokallt és megpattan egy gyerektelen huszonévessel.

Szóval csak óvatosan ezekkel a tervezetlen terhességekkel, meg gyógyszer mellett besikerült babákkal, mert csúnya szívás is lehet a vége.

2013. máj. 4. 13:00
 10/15 anonim ***** válasza:

A volt ferjem terhessen hagyott el es soha nem fizetett a gyerekre

De tudod tanult no leven nem is szorultam ra ennyit a ferj ejjel nappal dolgozasarol.

2013. máj. 4. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!