Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek hogy fogadta a terhesség...

Kinek hogy fogadta a terhesség hírét a család?

Figyelt kérdés
Én még nem vagyok terhes, de nagyon szeretnénk babát a párommal, viszont még a körülmények miatt várunk, ugyanis egyelőre megint külön élünk. Ha most "becsúszna" a baba akkor is meg tudnánk oldani, de mivel mindketten a szüleinkhez költöztünk haza, eljátszottam a gondolattal, hogy hogy reagálnának a szülők. Biztos nagyon rosszul esne, ha nem örülnének velem.:( Nálatok hogy zajlott a nagy bejelentés és mik voltak az első reakciók?
2013. febr. 26. 07:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Az én részemről a család nagyon örült neki, meg apának is, szóval nekünk... volt sírás meg minden. Párom szüleinek nem akartuk elmondani, mégis kiderült, semlegesen fogadták, ahogy eddig mindent. Többi rokona gratulált, örültek, de a drága nagyszülők az után sem érdeklődnek, hogy mi van a pocaklakóval :-S
2013. febr. 26. 07:58
 2/4 anonim ***** válasza:
Nálunk midenki nagyon örült, de már többedik baba, így nem lepődtek meg nagyon...
2013. febr. 26. 08:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Nálunk mindenki nagyon jól fogadta a hírt, örültek. Egyedül a párom anyukája nem. De ő amúgy sem elégedett az életünkkel. Elköltöztünk Magyarországról és nem vagyunk házasok. Szerinte házasság nélkül nem lehet gyerek.... Már 10 hónapos a kisfiam, Anyós elfelejtette már, hogy hogyan is fogadta a hírt, azóta isteníti a fiamat és ha találkozunk vele, egyből kisajátítja. Pl elmegy vele másik szobába, hogy a fiam csak rá figyeljen.
2013. febr. 26. 13:54
 4/4 anonim ***** válasza:

Az első gyerkőcöt az én szüleim sírással fogadták, nagyon-nagy volt az öröm.

Párom anyukája egyszerűen annyit mondott, hogy "előbb lakodalom kellett volna". Szóval az ő családjukban addig kellett titkolni a dolgot, ameddig csak lehetett... Kb mint a 3. válaszolónál. Házasság nélküli gyerek??? Úgy hogy nem is vallásosak... Csak egy kis faluban élnek, ahol a szomszédok véleménye többet ér, mint a születendő unoka.

Már 3 éves elmúlt, azóta persze mama szíve csücske, és mindenhol dicsekszik vele, de nekem nagyon sokáig tartott megemészteni ahogy az elején viselkedett.

Most jön a tesó, csak még nagyon pici, úgyhogy még nem szólunk. De azóta se házasodtunk össze... Az én szüleim biztos megint örülnek majd!

2013. márc. 3. 07:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!