Miért van ez? (abortuszkérdés)
Figyelt kérdés
Észrevettem, hogyha abortusszal kapcsolatos kérdés kerül fel erre az oldalra, pár órán belül olyan vita kerekedik, hogy a keresztes hadjárat egy laza hétvégi kirándulásnak tűnik mellette.
Miért nem lehet egyszerűen elfogadni (ha nem is megérteni) más emberek, nők döntését?
Rögtön ki vannak kiáltva felelőtlen, önző tiniknek, keményebb helyzetben rib@ncnak, gyilkosnak. Vallási fanatikusok a pokollal fenyegetnek, ha valaki nem személyeskedik a kérdésnél, akkor keményen lepontozzák, sőt rá is szólnak, hogy miért ad tanácsot.
2013. ápr. 29. 11:45
51/53 anonim válasza:
Valószínűleg azok a legjobban támadók,akik minden hónapban megnézetik velünk a kva görbéjüket és (negatív) tesztjüket.
52/53 anonim válasza:
Kedves utolsó válaszoló! 47-es és 49-es hozzászóló vagyok! Két gyerekem van, szerencsés vagyok, mert nem volt gondom a teherbeeséssel és sosem mutogattam senkinek sem görbét - nem is vezettem ilyesmit - sem tesztet! :P
53/53 anonim válasza:
Amúgy ez nagyon övön alatti volt, mert belegondoltam, mit érezhet most az a nő, aki évek óta vágyik egy babaára és nem abortuszpárti... Szóval gondolj kicsit bele, elég bántó dolgot írtál! Persze, hogy a meddőséggel küzdő nőknek jobban fáj látni ha valaki csak úgy, "eldobja" a magzatát!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!