Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Abortuszhoz eleg a nő beleegye...

Abortuszhoz eleg a nő beleegyezése vagy aki teherbe ejti annak is kell?

Figyelt kérdés
Abban az esetben ha nem házaspár két ember es a abortuszt akar a nő ahhoz kell a férfi irasos belegyezese?
2013. ápr. 28. 20:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Aha. Akkor mondd meg, hogy az en személyes esetemben mi lett volna a megoldás. Apuka akart gyereket, igy aztán dolgoztunk rajta. Össze is jött a gyermek. Apuka a felhők között járt, 10 hetes terhes voltam, amikor apasagi nyilatkozatot tett, mert akart valami hivatalos papírt róla, hogy apa lesz. Aztán a következő heten kitalálta, hogy hoppá, o megis inkább élni akar,menjek abortuszra. Na, mit kellett volna tennem?
2013. ápr. 29. 09:02
 12/18 anonim ***** válasza:

#11, azt, hogy nyugodtan megtartod a terhességed, ha akarod, a dolog ugyanis nem úgy működik, hogy fél óránként mást gondolok, hanem úgy, hogy aki kimondta a döntését, utána azért felel.

(hab a tortán, hogy a 11. héten ha akartál volna, sem tudtál volna csinálni semmit nagyjából)

Na, és te mit válaszolnál az én problémámra, hogyan tegyem túl magam azon, hogy a volt páromnak egy véletlenül megfogant embrió fontosabb volt, mint a kettőnk kapcsolata, és ezért még át is vágott? Inkább ment volna gangbang-partyra egy kosárlabdacsapattal, azt jóval hamarabb megemészteném, mint hogy egy embrió vált fontosabbá a kettőnk kapcsolatánál, egy embrió miatt csapott be, fordított szembe az egész családdal???

Na, mit tanácsolsz, hogy dolgozzam fel, hova forduljak segítségért?

2013. ápr. 29. 09:17
 13/18 anonim ***** válasza:

"Tegyen ellene! Húzzon gumit, akar kettőt is, ha nem akar gyereket. Felnőtt emerkent tisztában kell hogy legyen vele, hogy ha szexelni, esély van a gyerekre is"

Miért van az ha egy baba becsúszik akkor egyszerre a férfi a hibás érte? Lehet volt gumi is.

Múltkor volt egy kérdés ahol a kérdező azon rinyált milyen bizonytalan a barátja vele, mert még gumit i használ. Ja ha becsúszik miért nem húzót gumit, ha meg húz előre akkor bizonytalan. Hát ez tényleg logikus.

2013. ápr. 29. 11:23
 14/18 anonim ***** válasza:

13! Ezt en arra értettem, ha a ferfi nem akar gyereket. Nyilván nem o a hibás, ha megis összejön, hanem mindketten.

12! Minden embernek más a fontossági sorrend. Van akinek a véletlenül megfogant gyerek, van akinek a társa fontosabb. Tanácsot nem tudok adni, sajnálom.

2013. ápr. 29. 11:41
 15/18 anonim ***** válasza:

#14, igazándiból nem is számítottam rá, csak azt akartam megmutatni, hogy de, a férfinak ez a téma pont ugyanúgy okozhat életre szóló problémát - akár az abortusz, akár a megtartás - csak arról nem divat beszélni, a férfitől még mindig ciki a "lelkizés".

Szóval én úgy látom, hogy ma a nő meg a férfi problémái között a témában az a legalapvetőbb különbség, hogy az elsőre vannak utak és válaszok, a másodikra meg nincsenek.

2013. ápr. 29. 11:46
 16/18 anonim ***** válasza:
Nem kell a férfi beleegyezése csak a tiéd. Hogy elmondod vagy sem az a te dolgod.
2013. ápr. 29. 12:10
 17/18 anonim válasza:
100%
Nem kell a férfi beleegyezése. Ami mondjuk baromi igazságtalan, mert tudtommal a gyerek az közös és nem csak a nőé. Válás esetén dettó; függetlenül attól, hogy ki a hibás, a nő viszi a gyereket, a férfi meg onnantól kezdve hess a gyerekektől. Ja nem, bocs, azért fizetheti a gyerekek nevelési költségét...
2013. máj. 10. 23:19
 18/18 limaia ***** válasza:
Nem kell.mi hamarosan megyünk, együtt.megbeszéltük, igy döntötünk.van 2 gyönyörű kislányunk.ez a harmadik baba védekezés mellett csúszott be.nem tudjuk vállalni, sajnos.
2013. máj. 13. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!