Tudna e valaki segiteni hogy az abortuszhoz milyen papirok kellenek ha kiskorúról van szó? Jó az a papir is hogy az anyja kap rendszeres gyermekvédelmit? Vagy arról kell hogy a bizonyos személyre kapja?
Nem értem a kérdést. Biztos, hogy kiskorúra gondolsz???
Egy gyerek 14 éves koráig kiskorú, utána már fiatalkorú. Ha 14 évnél fiatalabb, és terhes, az nagyon szomorú.
14 felett a szülői beleegyezés kell.
Kislány! Mert az írásodból kiderül, hogy kicsi vagy még.
Ne rohanj fejjel a falnak!
Életed legnagyobb hibáját készülsz elkövetni.
Most még nem fogod bánni, de évek múlva igen, és nem tudod visszacsinálni.
Mindennap azon fogsz gondolkozni, hogy vajon milyen lenne, hogy nézne ki és nem mondanád senkinek, de amikor egyedül vagy, állandóan ezen járna a fejed.
Mert semmi sem lesz olyan mint előtte.
Azt sem mondom hogy könnyű lesz, mert nem, azt sem, hogy problémamentes lesz, de még mindig jobb, mint befeküdni az orvoshoz a mészárszékbe, elviselni ahogy benned kotorászik fémekkel- mert most még nem tudod mi vár rád ott- és napokig iszonyatosan fájni fog a hasad, rengeteget vérzel, és még nem tudod, de évek múlva ez a döntésed visszatér, hogy levadásszon.
Szóval jól gondold meg mit választasz, mert most készülsz elkövetni életed egyik legnagyobb hibáját, csak nem tudsz róla. Mert már lehet 5 év múlva is de jó lenne a kisgyerek.
Nem azt mondom, hogy jó dolog a te korodban terhes lenni, a legjobb nem teherbe esni.
De ha már így történt, akkor a lehető legrosszabbat választod magadnak, ha elveteted.
De majd te eldöntöd.
A legjobb nem teherbe esni ilyen idősen, de majd te eldöntöd mit szeretnél.
"De ha már így történt, akkor a lehető legrosszabbat választod magadnak, ha elveteted."
Nem lesz ideje tanulni, mert ott a gyerek, nem tud jó munkát vállalni, nem lesz pénze.
Nincs gyerek, esetleg továbbtanul, jó fizetés, későbbi gyereknek meg meglesz mindene.
Ez is egy lehetőség.
Azt értem, hogy él ez a gyerek, meg érez, de főleg érezni FOG. Esetleg azt, hogy az éretlen anyja (mert az, ezt nem derogálóan írom) nem tudja rendesen nevelni (mindent beleértve). Ne befolyásold már ennyire a kérdezőt. Szerintem ő már eldöntötte ezt (és/vagy a szülei). Nem a dolga senkinek, hogy meggyőzze.
Igazad van neked is kérdező, neked is 5-ös.
Akkor mentem is.
A családsegítőben biztos meg tudják mondani.
És ne hallgass a 4-esre! A Te döntésed, és biztos megbeszélted anyukáddal a lehetőségeket, nyilván a helyzetednek megfelelő döntést hoztad.
Én 10 éve átestem ezen (igaz akkor 19 voltam), és csak most jutottam el odáig, hogy kisbabát vállalok. De teljesen megváltozott az életem azóta, és most is azt mondom, hogy akkor jól döntöttem! Ne hallgass a "lelki terrorra"!
Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!