Mért van az hogy egy bizonyos fajta csikónak más fajta anyja van?
Figyelt kérdés
szóval példának ittvan ez a csikó.
Apja,anyja fajtatiszta Gypsy Vanner
akkor a képen mért nem a pedigree-ben szereplő
kanca van??
2011. márc. 12. 20:32
1/10 anonim válasza:
Lehet hogy ez csak amolyan 'pótmama' mert az anyja nem fogadta el a csikót vagy akár el is pusztult. Ilyenkor próbálnak egy olyan kancát keresni amelyiknek éppen van teje és tudja szoptatni a csikót hogy ne kelljen emberek által nevelkednie mert az nem épp előnyös.
2/10 anonim válasza:
Miért nem kérdezed meg a tulajt?
3/10 anonim válasza:
vagy csak papíron van attól az apától, a gyakorlatban nem.
4/10 A kérdező kommentje:
A válasz megírásának időpontja: tegnap 21:48
de annyi kanca biztosan nem pusztul el
ellésben mert rengedeg csikónál láttam ilyet.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:47
:D ez aranyos..:D
most nem megyek ki Amerikába hogy
megkérdezzem a tulajukat..
bár mailba lehetne...
A válasz megírásának időpontja: ma 16:31
végülis lehetne ezis de akkor
teljesen elkorcsosulna a fajta
és a végén ilyen alig pataszőrös
vékony egyöntetű lovak jönnének ki.
ami nem így van mert nagyon szép csikók vannak
ebbe a fajtába
2011. márc. 13. 16:49
5/10 anonim válasza:
akkor nem tudom, mindenesetre fura azért!
6/10 anonim válasza:
Vagy mert csak elvileg az az anyja és az apja vagy mert nem az anyjával van a képen. Ha szerinted mindkettő hülyeség, még is minek kérdezted?
7/10 A kérdező kommentje:
mert kiváncsi vagyok rá??
2011. márc. 14. 16:01
8/10 anonim válasza:
Hát most mondok neked egy pl. hogy megértsd bár mondjuk ez az én lovam na mindegy az a lényeg az én lovam anyja egy magyar sportló az apja pedig fed engedélyes sportpóni és az én lovam is sportpóni-ra lett lesütve és végül is ő egy sportpóni nah ez úgy van hogy az a magyar sportló kanca engedélyezve van a sportpónival való fedeztetésre és így annak a kancának sporpóni csikói vannak. És több mint valószínű a képen is az a kanca csikói Gypsy Vanner-re lesznek lesütve. Hát valahogy így :)
9/10 A kérdező kommentje:
hmm..ezzel sokat segítettél..!!:D
köszi..^^
2011. márc. 20. 18:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!