Milyen fajta lovat látnál/lovagolnál ha lenne rá lehetőséged?
Figyelt kérdés
Én gipsy vanner-t.2011. nov. 1. 18:59
1/16 anonim válasza:
nekem igezából mindegy csak ló legyen. de ha választhatok akkor angol telivért,frízt,vagy appalosa-t.
3/16 anonim válasza:
Saddlebred-et, azzal az elrondított mozgásával! :) Szerintem szép a csinált mozgása bár jobb lenne ha természetes lenne! :) Egyébként tök mideggy mert jelenleg olyat aminek kedve van az élethez.. :D
Továbbá: Lipicai, Andalúz ló,Morgan,Paso fino
Körülbelül ennyi! :)
7/16 mázli1997 válasza:
Frízt, andalúzt. Jelenleg magyar sportlovat lovagolok, nincs vele semmi bajom, de szívesen lovagolnék ilyen fajtákat.
9/16 anonim válasza:
ÚÚ képzeljétek milyen ideges voltam a napokban! Elmentem egyet kikapcsolódni, lehetett volna ott lovagolni is 2500/fél óra áron. Mondom az drága lesz nekem, inkább most kihagyom. Utolsó nap (amikor már nem lehetett beiratkozni lovagolni) jöttem rá hogy lovagolhattam volna álmaim lovát. Egy FRÍZT *.*
10/16 anonim válasza:
andalúzt vagy quater horset, apollosat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!