Hol lehet ilyen fajta lovat venni?
2011. okt. 14. 21:20
2/17 anonim válasza:
De hát ez egy csacsi.
Egyébként ha meg nem ismered ennyire se a lovakat, akkor ne akarj lovat venni. Kezd az a szakma is elk*rvulni, boldog-boldogtalan vehet lovat nulla szaktudással vagy szakember ismerőssel... Pedig régen azért csak az lovazott, aki értett is hozzá...
3/17 A kérdező kommentje:
én a clysdale-ekre gondoltam de segáz :'D
jah mellesleg lótenyésztőnek tanultam,csak nem tudom ilyen fajtát hol tudnék venni.
lovam már van,csak ilyen nincs,pedig régóta szeretnék.
2011. okt. 14. 21:32
4/17 A kérdező kommentje:
ami azt illeti,második a véleményedre csak annyit írnék:szégyelld magad hogy ennyi alapján véleményt vonsz le,kérdezés nélkül ráadásul.13 éve foglalkozok lovakkal.
2011. okt. 14. 21:34
5/17 anonim válasza:
Ha van rá 1,5-2-3 millád, pl. angliából vehetsz. Itthon nem tudom, van-e egyáltalán, Shire, Percheron van, Clydesdale-el még nem találkoztam.
6/17 A kérdező kommentje:
köszi!
2011. okt. 14. 21:38
7/17 anonim válasza:
Itt nálunk Írországban is vannak,olyan 1000-3000 euró körüli áron,de nem annyira szépek szerintem mint az angliai állomány.
8/17 A kérdező kommentje:
nagyon szuper,köszönöm!!
2011. okt. 14. 21:52
9/17 anonim válasza:
10/17 A kérdező kommentje:
lovasok.hu hirdetéseit folyton nézem :) köszi a válaszokat!!
2011. okt. 14. 22:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!