Milyen kisebb fajta lovat ajánlanátok 17 évesnek?
A 150 centis nem olyan kicsi. Kisebb akadályt pedig bármilyen ló tud ugrani, póni és hidegvérű is.
Kisebb fajtából a hucul nagyon kemény, szívós állat és nagyon okos, de igen drága. Az arab szintén nagyon drága.
Hobbi célra tökéletes egy 0-ás sütésű bármilyen magyar félvér is. Azok között is vannak kisebbek, aminek a felmenői között volt pl. arab, vagy valamilyen póni.
Haflingi is jó, vagy valamilyen kis arabos sodrott ló. Én egy 150cm-es sodrival szoktam menni, megy mint a tank, terepbiztos, ugrani is tud (de csak hobby szinten) és kocsizik is.
Ha csak hobbyra kell jó egy 0-ás ló is, csak a lóútlevele és az oltásija legyen rendben.
Attól függ milyen az alkatod:)És mire szeretnéd használni egyedüllenne vagy társsal stb.
Amúgy sok lófajtából van 150 cm-es is, úgyhogy szerintem lovasok.hu-n állísd be améretet és kitob egy csomót.Amúgy mér pont 150centis kéne?
:)
mert eléggé alacsony vagyok,ezért olyat keresek ami méretbe jobban passzol hozzám :D
nem lenne egyedül,lenne mellette másik ló.legtöbbször terepre mennék vele,talán kisebb akadályt is ugranék vele.
köszi a válaszokat!
nóniusz félvérem lett,sodrott
lótenyésztő szakon vagyok 11.-es,bocs
ja és ezt benézted,mivel apám pont nincs....ez van
Szia!
Melyik suliban vagy lótenyésztő szakon? Tudnál kicsit mesélni ?:)
szia!
a Veres Péterbe,
hát mit meséljek róla :D
12 ló van:2 anglo-arab,2 bardigiano,2 magyar félvér,1 gidrán,5 angol telivér.
a suliba van díjugrató és díjlovas pálya,e mellett bemelegitő pálya,meg kettő kisebb karám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!