Abortuszhoz eleg a nő beleegyezése vagy aki teherbe ejti annak is kell?
Kérező, nem kell, akkor sem, ha házasok.
Emellett nem értek egyet (az utolsó mondat kivételével) a #7-es - szerintem egyoldalú, feminista - válasszal, természetesen a férfit is érinti, természetesen a férfinak is fel kell dolgoznia a helyzetet, és természetesen a világon semmi értelme a szexnek, ha a "nagy szent biztonság" nevében kiheréljük belőle az élvezeteket... akkor inkább másik nőt kell keresni, aki nem úgy fogja fel a szexet, hogy "én hagyom magam, de legalább a másiknak se legyen jó", hanem a kölcsönös testi örömszerzés a célja.
Emellett én is azt gondolom, hogy természetes, hogy a saját teste és méhe felett a nő rendelkezik, inkább azt kellene megoldani jogtechnikailag, hogy ha azonos intervallumon belül a férfi a terhesség vállalásával szemben nyilatkozik, és a nő ennek tudatában mégis vállalja, akkor a férfit ne lehessen jogilag semmire se kötelezni - és kész.
8! Azért az érdekelne , hogy a átlag férfinak, amelyik nem akar gyereket es abortuszra biztatja a nőt, mit kell rajta feldolgozni. Az is érdekelne, hogy annak mit kell feldolgozni, aki nagy ívben lexarja az általa létrejött terhessegnel született gyermeket. Nyilván van olyan is, akit melyen érint, de a nagy átlag egy nem kívánt terhessegnel nem ezt mutatja. Szerinted joga kellene hogy legyen beleszólni? Te viselned a következményeket? Teszem azt azt mondja, o nem akar abortuszt, a nő koteles megtartani a terhességet. Szules utan - vág me előtte - meg lelép. Vág köteleznek akkor a gyermeknevelesre, az együtt élesre? Abortusz eseten járna mondjuk pszichoterapiara a nővel, hog az képes legyen feldolgozni a veszteséget? Egy esetleges szövődmény miatti meddőseg eseten mit csinálna a ferfi azzá a tudattal, hogy miatta nem lehet a nőnek gyereke?
Nem, nincs joga senki másnak dönteni erről, csak a terhes nőnek. Persze normalis párkapcsolatban az ember megbeszéli, D akko is csak a saját döntése kell, o legyen.
Ha ettől feminista vagyok, hat legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!