Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 18 éves kor alatt kell szülői...

18 éves kor alatt kell szülői engedély az abortuszhoz?

Figyelt kérdés

ha van babám én szeretném megtartani (8hónap és 18leszek)

párom elenkezik úgy hallotam hogy szűlői bele egyező nyilatkozat kell ahoz hogy elvégezzék a műtétet a csekk kifizetése után!!

párom közölte ha nem akarják anyuék aláírni akkor aláhamísítja!

mit tegyek?

2009. jún. 10. 17:35
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
42%
szia! 8 hetes nem???
2009. jún. 10. 17:41
 2/29 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

[link]

Ha megakarod tartani akkor meg is tartod!!Ilyen egyszerű,hiszen nem kényszeríthet a párod arra,hogy befeküdj a kórházba.Szüleid tudják,hogy babás vagy?Remélem Ők jobban melletted fognak állni.

2009. jún. 10. 17:41
 3/29 anonim ***** válasza:

Először is a párod egy igazi bunkó. Szerintem beszéld meg a szüleiddel mindenképpen, mert bármi legyen ő rájuk számíthatsz csak, a párodra nem igazán. Igen kell szülői beleegyezés ha kiskorú vagy.

Jól gondold meg.

11 hetes kismami

2009. jún. 10. 17:43
 4/29 A kérdező kommentje:

8 hónap m,úlva töltöm be a 18 éves koromat! votla zárójel!

még nem biztos csak nagyon sok tünetem van ami erre utal! egyszerűen a pasim nem érti meg hogy nekem milyen lelki terorr az hogy ő enynire elene van

2009. jún. 10. 17:43
 5/29 anonim ***** válasza:
100%
Én 19 évesen lettem terhes,akkor érettségiztem. Műtőasztalon feküdtem,és egyszercsak azt mondtam a dokinak,hogy stop!Megtartom. 14 éves,és az apukájával imádjuk egymást.Van ez így.
2009. jún. 10. 17:47
 6/29 A kérdező kommentje:

igazából tegnap elhangzott egy olyan mondata miután megnézettem vele egy abortuszról készült videót!

" hogy addig kel lelvetetni amég kis bogyó mert akkro olyan még mint egy csirke vagyvalmilyen állat és könnyebb megölni"

2009. jún. 10. 17:51
 7/29 anonim ***** válasza:

Úristen!Nemsemmi a párod!!!Őt kellett volna elvetetni ennyi ésszel!!!Fölsem fogja mit dumál!!!!A lényeg hogy a szüleiddel tudd ezt megbeszélni.Én 17 évesen estem teherbe és nekem anyum elsőperctől azt mondta hogy meg ne próbáljam ölni,de persze amúgy sem akartam ilyet tenni.Azért jól esett a hozzáállásuk.

Sok sikert a jó döntéshez!!

2009. jún. 10. 18:00
 8/29 anonim ***** válasza:
100%
És te egy ilyen kis gyökérrel adtad össze magad,tiszta szégyen.Én a helyedbe minél hamarabb megszabadulnék tőle nem égetném magam egy ilyen buta emberrel.Az abortuszról meg majd ráérsz akkor gondolkodni ha kiderül hogy tényleg terhes vagy e.
2009. jún. 10. 18:00
 9/29 anonim ***** válasza:
Milyen tüneteid vannak?Uccsó vok.
2009. jún. 10. 18:02
 10/29 anonim ***** válasza:
Igen kell szülői engedély. De csak azért ne vetesd el ha szeretnéd megtartani mert a pasid nem akarja. Nem akarlak elkeseríteni de az a fiú igy is úgy is ott fog hagyni. Gondolom még ő is nagyon fiatal. És a fiatal fiúk nem maradnak meg egy helyben.De egyelőre még nem biztos szóval nyugi. Szüleid mit mondanak?
2009. jún. 10. 18:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!