Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 18 éves kor alatt kell szülői...

18 éves kor alatt kell szülői engedély az abortuszhoz?

Figyelt kérdés

ha van babám én szeretném megtartani (8hónap és 18leszek)

párom elenkezik úgy hallotam hogy szűlői bele egyező nyilatkozat kell ahoz hogy elvégezzék a műtétet a csekk kifizetése után!!

párom közölte ha nem akarják anyuék aláírni akkor aláhamísítja!

mit tegyek?

2009. jún. 10. 17:35
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Értem én ezt!! Nem rábeszélni akartalak,csak hogy gondolkodj el egy kicsin! Ha van kedved priviben tudunk beszélni!Az utolsó válaszoló vtam!Kitartás!
2009. jún. 12. 07:07
 22/29 anonim ***** válasza:

Szerintem ha veled marad akkor se sokat számíthatnál rá. Ha megakarod tartani tarsd meg ha nem akkor ne. Csak a szívedre hallgass senki másra. De gondolom anyukádék támogatnak. A párodat meg szerintem rúgd ki. Sokkal jobbat érdemelsz. Amúgy mikor derül ki biztosan hogy terhes vagy e?

Én szurkolok hogy ne legyél és akkor talán nem kell meghoznod életed legnehezebb döntését.

2009. jún. 12. 13:27
 23/29 anonim ***** válasza:
Teszteltél már?Vagy lehet már tudni hogy babás vagy e?Anyudék tudják és ha igen támogatnak?Nagyon érdekel a sorsod hogy fog alakulni.Megtennéd ha valami biztosat tudsz akkor írsz?Köszi.
2009. jún. 12. 23:43
 24/29 A kérdező kommentje:

kedden derül ki akkpor kénemegjönnije!

egyenlőre anyuék nem tudják megvárom hogy megjön e

2009. jún. 13. 08:32
 25/29 anonim ***** válasza:
És hogy sikerült hogy lehetséges babás vagy?Nem tolakodni szeretnék csak azért kérdem mert képzeld meséltem a férjemnek,hogy lehet babás vagy és a párod hogy áll hozzád meg hogy mondta még bogyó addig kell elvenni.Ki volt akadva.Azt mondta akkor nemgondolkozott amikor a csupasz f...át berakta?Az ilyet meg kéne lincselni.Undorító én már akkor ott hagytam volna amikor ezt kijelentette.És ha babás vagy úgysem fog melletted maradni.Nagyon sok lelki erőt kívánok neked!És ha megtudtad az eredményt akkor írnál?Visszatérek majd erre a kérdésre.Köszi.
2009. jún. 13. 13:48
 26/29 A kérdező kommentje:

nem védekezés ( elfogyott az óvszer) és párom elfelejtette kivenni!

hát eléggé kiboprító bár ma jön haza velencei tótol kiváncsi vagyok mi lesz mert még felsem hívot meg semmi!

és ahogy megtudom az eredményt írok

2009. jún. 14. 10:23
 27/29 anonim ***** válasza:
Na tudsz már valamit?
2009. jún. 16. 13:08
 28/29 A kérdező kommentje:

1nap késéssel megjött!

úgyhogy páromnak mondtam örülhetsz nem leszel apa

2009. jún. 17. 19:51
 29/29 anonim ***** válasza:
Na én tuti ott hagynám!!!Nem is volt még semmi biztos és már így reagált!Neharagudj hogy ezt írom,de ő tipikus a felcsinálom a nőt és otthagyom tipus!Azért valamilyen szinten veled örülök hogy nem lett baba,mert neked nagyon "rossz" lett volna!Sok sikert az életben!
2009. jún. 18. 08:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!