18 éves kor alatt kell szülői engedély az abortuszhoz?
ha van babám én szeretném megtartani (8hónap és 18leszek)
párom elenkezik úgy hallotam hogy szűlői bele egyező nyilatkozat kell ahoz hogy elvégezzék a műtétet a csekk kifizetése után!!
párom közölte ha nem akarják anyuék aláírni akkor aláhamísítja!
mit tegyek?
Ne is haragudj,de az utolso mondatodon kiakadtam!
Nem bantani akarlak tenyleg mert gondolom most neked nagyon nehez,nagyon sajnallak is.
DE:hogy tudsz eggyutt maradni egy ilyen bunko,tudatlan paraszttal?Mert abbol amit mondott nekem ez jott le.
Gondolom te nagyjabol kepbe vagy a "dolgokrol" ugy h magyarazd meg neki h az a "bogyo" mar egy onallo elet es 6 hetesen mar dobog a kicsi szive.
Mellesleg az a "bogyo" az o gyereke....mind1
En nem rabeszelni akarlak,mert te dontodel h mit teszel de egy valamire szivesen rabeszelnelek:Ezt a bunko parasztot hagyd ott a fenebe es keress vkit aki tenyleg megbecsul es akinek mar a gondolkodasa is erettebb.
Kulonben igen,kell szuloi beleegyezes,tehat a szuleidnek mindenkepp kell errol tudnia.
Es a baratod ezt nem tudja hamisitani.
Sok sikert,ha kedved van ird meg h mi lett a vege.
Udv:38+5 hetes kismama
párom 21 éves!
hát reggeli émelygésem van rohadt sokat eszek kivánom a savanyúlevet ( semmi olyan gondom nincs ami eztt kiválthatná) meg néha eszméletlenül szagokat érzek! már anyu megis jegyezte hogy a kutyakajának semmi szaga nincs énmeg majdnem hánytam tőlle! ugyan azt a kutyakaját kapja a kutyám 1 éve és edig semm ien mvolt
Az első dolgod az legyen, hogy veszel egy terhességi tesztet és megcsinálod. Ha negatív, dobd ki a pasidat, ha pozitív, akkor is.
Én megértem, ha azt gondolja, hogy korai, miből fogjátok felnevelni, még te is suliba jársz stb. De a véleményét akkor sem ilyen alpári és tuskó módon kell a tudtodra hozni. Ő könnyen beszél, nem ő fog szét tett lábakkal a műtőasztalra feküdni.
Mindenképp beszélj anyukáddal, nagynénivel, vagy valakivel, akiben megbízol ebben a kérdésben, de dönteni neked kell.
mindenki azki azt írta hogy a pasim eg bunkó görény azzasl egyet értek!
közölte az elöb ha terhes vagyok abortusz!
vagy ha anyuék megakarják tartani akkor őt veszatem el és nem fogja nevelni a gyereket
Szia!
Megértelek de ha a "párodnak" eszébe se jut megtartani a kicsit akkor erősen elgondolkodnék hogy képes e akármiben felelősséget vállalni, ha a saját tetteiért nem tudja. Megkérdezném azért hogy (már bocs) de nem kérte az a pici élet hogy megfoganjon. A szülői beleegyezést meg mondd meg neki hogy nem tudja hamisítani mivel nálunk például a szülőknek személyesen kell bemenni konzultálni a dokival( egyik ismerősömnek is így volt). Szóval gondolkodjon már el... Nagyon sajnállak szívből hogy egy ilyen "emberben" találtál társra. Ha netán el is veteted a picit mert nem látsz más megoldást akkor is keress szerintem egy olyan társat magad mellé aki képes felelősségel viselkedni. 21évesen ennyire primitívnek lenni. És ha netán soha nem lehet majd többé gyereked azt meg tudnád neki bocsátani? Csak azért mert ő ezt a döntést akarja meghozatni veled? Kitartást neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!