Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hány hét áll rendelkezésünkre...

Hány hét áll rendelkezésünkre az abortuszhoz! Meddig lehet halasztani?

Figyelt kérdés
2009. febr. 20. 15:58
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
55%
Magyarországon egészséges magzatot 12 hétig vesznek el. Nincs semmi esély sem arra, hogy megtartsd?
2009. febr. 20. 16:01
 2/22 anonim ***** válasza:
39%
Igen, 12 hétig veszik el, ami már egy kifejlett emberke!!!!
2009. febr. 20. 16:03
 3/22 A kérdező kommentje:
hát szeretnénk de az a gond hogy szerintem felelőtlenség lenne de ezt a barátnőm nem ismeri be!
2009. febr. 20. 16:03
 4/22 anonim ***** válasza:
39%
Ne vetesd el,mert utánna meg fogod bánni!A lelked fog sajogni!
2009. febr. 20. 16:04
 5/22 A kérdező kommentje:
mert nem vagyunk egyáltalán felkészülve rá én még várnék 1-2 évet és most mit mondjak neki nem ismeri be hogy igazam lenne a semmire gyereket vállalni:( pedig imádom öt
2009. febr. 20. 16:05
 6/22 A kérdező kommentje:
és most én vagyok a köcsög a szemébe csak nem mondja életemet adnám érte de ez akkor sincs rendben ja meg volt mikor azt mondta megjött neki és örült neki aztán kiderült mégse mert hazudót
2009. febr. 20. 16:09
 7/22 A kérdező kommentje:
most mit mondjak neki hogy várjunk vele 2 évet!?
2009. febr. 20. 16:10
 8/22 anonim ***** válasza:
41%

súlyos döntés előtt állsz, amit csak Te hozhatsz meg egyedül, hallgass meg mindenkit és Te dönts a sorsodról mérlegelve minden érvet és ellenérvet.

én drukkolok, hogy a baba mellett dönts, sokan vannak/vagyunk akik küzdünk a gyerekért, és tudjuk mit jelent egy kis élet. ha megteszed az abortuszt, soha nem bocsátod meg magadnak, inkább a nehézségeket választanám, mint a lelki terhet és azt, hogy esetleg meddő maradok.

2009. febr. 20. 16:10
 9/22 anonim ***** válasza:
57%

Ha csak 1 esélyetek van,akkor tartsátok meg a babát,persze,ne felelötlenül!

Ha nincs mire alapozni,akkor én azért elgondolkodnék rajta!

Föleg ugy,hogy te(a férfi)nem is akarod!

Szóval semmi hálás dolog sincs abba,ha a férfit ugy tartjuk meg magunk mellett!Nos,az olyan kapcsolatok nem tartanak sokáig!

Általában vállással végzödnek,sajna!

2009. febr. 20. 16:15
 10/22 A kérdező kommentje:
én a pasija vagyok ! nem a lány ! csak az a gond hogy felelőtlenség lenne a részünkről csak ö keres még én meg a vizsgáimra készülődök és ha ö el megy gyesre akkor mi lesz ha nem tudom eltartani az életem értelmét meg a gyerekemet:(
2009. febr. 20. 16:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!