Hány hét áll rendelkezésünkre az abortuszhoz! Meddig lehet halasztani?
Tényleg nem kell eröltetni az ilyen dolgokat,mert nem lesz jó vége,az biztos!
Egy kisbaba felelöséggel és pénzzel jár!
Max,ha szüleitek segítenek,akkor átlehet vinni ezt az időszakot is!
De a döntés közös kell,hogy legyen!!!
Szerintem a párodnak a vállát nyomja a döntés legnagyobb súlya. Mégiscsak ő hordja ki, ő éli át a 40 hetet, ő szüli meg.
Szerintem ha úgy dönt, hogy vállalja, akkor támogasd ebben és fogadd el a gyermeketeket!
Nekünk nagyon nehezen sikerült a baba, ezért is tudom százszorosan is értékelni, hogy most végre sikerült. Ha pedig tudtam volna, hogy baj van nálam, korábban vállaltam volna és nem mennek rá évek, míg megérkezik hozzánk.
Az abortusz nem veszélytelen. Lehet hallani olyan eseteket, mikor ebből kifolyólag nem sikerült a későbbi már tervezett terhesség.
Alaposan gondoljátok át, egy baba nem akkora gond, mint sokan hiszik. Sem anyagilag, sem másképp. Felelősség, de sohasem gond! Mindig vannak alternatívák, más-más megoldások és lehetőségek.
Sok erőt és jó döntést kívánok nektek! A terhesség 12. hetéig gondolkozhattok rajta.
32 hetes kismama
12 hetig veszik el a babat, de minel elobb menjetek orvoshoz, es jelentkezzetek be az abortuszra, mert egyetlen napig sem lehet halasztani a 12 het utan!!!
Nyilvan a semmire nem lehet gyereket szulni, probald megertetni a baratnoddel, hogy csak a folyamatos nelkulozesek, es veszekedesek lesznek koztetek, es ez senkinek sem tesz jot. Sajnos szeretetbol nem lehet gyereket nevelni.
Hihetetlen milyen valaszokat tudnak adni itt egyesek, de amikor valakinek ott a babaja, de semmijuk nincs, akkor meg jon a szoveg, hogy hat akkor minek szult gyereket?????
Szoval igenis ha nincs semmitek, meg tanultok, munkatok sincs vetessetek el a babat, mert levegobol nem tudjatok felnevelni. Itt irnak neked sokan, hogy tartsatok meg, de gondolom nekik nincs anyagi gondjuk, es nem tudjak mit jelent az, hogy NINCS, vagy csupan felelotlenek csak.
12 het, es menjetek el minel elobb, utana pedig fogamzasgatlo!
De jó, hogy ha indul egy abortuszos kérdés/topik, automatikusan mindenki ráhúzza az emberre, hogy jajj, biztos nem védekeztek.
Honnan tudod, kedves előző előtti válaszoló, hogy a kérdez meg a barátnője nem védekeztek? Mert hogy nem írta, hogy nem védekeztek, ergó ne ítélkezz ismeretlenül....!!!
Elozo!Erre egyszeru a valasz:ha vedekeztek volna most nem lenne ez a kerdes.Csak olvasd el figyelmesen amit a kerdezo irt kozbe es abbol neked is vilagos lesz.
En amugy az elozo vagyok,nem az elozo elotti de mint lattad egyet ertettem vele.
Csak en nem tudom teljesen elitelni es kigyot,bekat mondani rajuk,mert az most nem segit nekik es nekik most segitsegre es tanacsra van szukseguk.Csak nekem nagyon faj a szivem a kisbabaert ami mar egy elet es erez de lehetoseget nem kap az eletre.
Raadasul nagyon sajnalom a szoban forgo lanyt mert ha o ennyire szeretne a babat,akkor neki nagyon nehez lesz kiheverni az abortuszt.
Viszont sajnalom a fiut is aki a baratnojenek akar jot.
Nagyon nehez dontes elott allnak amire ramehet a kapcsolatuk is de en hiszem h szeretettel es toleranciaval megoldhato a dolog.
Hát én sem látom, hol írta volna, hogy nem védekeztek??? És nem is ismerek olyan védekezési módot, ami 100%-os lenne!!!
A 12. hétig lehet abortuszt kérni. Bár én sem állok mellette, de ezt csak ők ketten dönthetik el. Nekem is van egy ismerős pár, akik szinte pont ugyanebben a helyzetben vannak. És tudom, mennyire nehéz a döntés. Kívánom, hogy megtaláljátok a helyes utat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!