Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most akkor hogy is van ez?...

Most akkor hogy is van ez? Hány hetes is vagyok, és mikor kell 12 hetesre mennem?

Figyelt kérdés
Utolsó mensim január 28. án volt. orvosnál először 03.06.-án voltam, akkor még nem látszott a terhesség utána 1 héttel mentem kontrollra:15mm-es petezsák volt, 4-5 hetes terhesnek mondott az orvos, tehát nem a mensi után estem teherbe normál peteéréskor. következő alkalom: 03.28. CRL 14 mm-es baba, volt szívműködés, ekkor voltam szerinte 7 hetes.04.18.án mentem újra, elvileg 10 hetesen, CRL: 36 mm-es volt a baba.6. án hívott 12 hetes uh.ra na most az a probléma hogy: mivel már volt egy missed ab om veszélyeztetett terhes lettem. tegnap be is kellett vinni sűrgősségire, mert görcsölt a hasam, és be is véreztem. Az ügyeletes orvos elmondta hogy a babával minden rendben van, viszont feküdnöm kell , és: szerite nem 11 hanem 12hetes vagyok a baba mérete alapján( bár azt nem mondta hány mm.es), véleménye szerint most hétfőn menjek el megcsináltatni a 12 hetes uh.t. Szerintetek most akkor mennyi idős is vagyok, és mikor menjek 12 hetes uh-ra?
2013. ápr. 28. 12:18
 1/1 anonim ***** válasza:
Nálam is hasonló a helyzet. Az én babám már két héttel idősebb mint amennyinek lennie kéne (eredetileg 28 hetes lenne, de már 30 hetes méretekkel rendelkezik). Megkérdeztem a dokit, hogy ilyenkor mi van, erre csak annyit mondott, hogy 1-2 hét "csúszás" még belefér és mindig a megbeszélt időpontban jelentkezzek kontrollra.
2013. ápr. 28. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!