Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 9 hetes terhes vagyok de csak...

9 hetes terhes vagyok de csak hányingerem van és kicsit fáj a mellem majd a 12 hetesre kell mennem de nem érzem hogy nőne a hasam. Eddig egy kicsit szurkált a hasam most azt se érzem. Normális ez?

Figyelt kérdés
2010. márc. 25. 09:32
 1/9 anonim ***** válasza:
Örülj neki,hogy nincs kellemetlenebb tüneted.Minden terhesség más,van akinek semmi tünete nincs.Teljesen normális dolog,hogy könnyebben veszed az akadályokat.ne idegeskedj,és boldog babavárást kívánok.
2010. márc. 25. 09:37
 2/9 anonim ***** válasza:

Szia

Szerintem tisztába vagy azzal,hogy most mekkora a babád és a méhed se olyan hatalmas még szóval most még egy kiadós vacsora jobban meglátszik a hasadon. Nekem nagyon lapos hasam volt igaz magas is vagyok a terhesség elején a puffadás volt jellemző szóval estére szép hasam lett és a 15-16. hét volt az mikor már reggel nem a puffadástól volt egy pici pocim.Mondjuk nekem a 40. héten akkora hasam volt mint másnak félidőbe igaz 3500g 54 cm-el született a lányom

2010. márc. 25. 09:38
 3/9 anonim ***** válasza:
én úgy 16. hetes koromig nem is láttam hogy nő a hasim, utána kezdett dombocska jelentkezni:) De hallottam olyanról, hogy valakinek a 7. hónapig alig látszott a hasija, utána meg begyorsult :) Nem vagyunk egyformák, de a 12. hét előtt nincs látványos külső jele még a terhességnek, nyugi!!:)))
2010. márc. 25. 09:39
 4/9 A kérdező kommentje:
köszönöm
2010. márc. 25. 10:01
 5/9 anonim ***** válasza:

Szia, én most vagyok 10 hetes. Épp 1 hete én is ezen szenvedtem, hogy vajon mi lehet a babámmal, mert nekem hirtelen elmúlt a hányingerem is. Tegnap voltam dokinál, csinált uh-t is, minden rendben van.

A hasadnak még nem kell nőnie, az ráér jó pár hét múlva.

Nekem az első terhességem a 14.héten kezdett el látszani igazán. Most mondjuk már nagyobb egy picit a hasam, de ez a 2. terhesség miatt van. Mások nem látják rajtam, hogy terhes vagyok, csak én látom, hogy nagyobb a pocakom.

2010. márc. 25. 10:08
 6/9 anonim ***** válasza:
Én most vagyok 17 hetes, és csak egy hete látszódik egy kis domborulat. Eleinte még fogytam is az egész napos émelygés miatt, de mostanra elértem a kiindulási súlyomat. Ne aggódj, lesz még akkora a hasad, hogy visszakívánod ezt az időszakot. :)
2010. márc. 25. 10:40
 7/9 anonim ***** válasza:

szia. én 9 hetesen aludtam el állva, a melóhelyen, égett a gyomrom, fájt a cicim, émelyegtem olykor, és megundorodtam attól amit éppen ettem, állandóan bőgtem, tipikus hangulatingadozás volt... de a has még nem látszott,olyan 3 centis a babó, még a méh sem olyan nagy....türelem.

nekem 12 hét után szüntek meg a kellemetlenségek, a cicifájás maradt csak meg!-szerencsére. s most a 14 hét körül már új nadrágot kell vennem. mondjuk én híztam is sokat.

gratulálok, jó babavárást.

2010. márc. 25. 11:32
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
2010. márc. 25. 14:04
 9/9 anonim ***** válasza:

Én most vagyok 11 hetes. Kb. 6 hetesen feszült a mellem. Elmult. Köv. tünet rosszullét a 7 hetén. elmúlt. köv. tünet gyomorégés. Elmúlt. Köv tünet enyhe has görcsök. Elmúlt. Köv. tünet pattanások! Szóval azt akarom mondani, hogy nekem majdnem mindenből kijutott egy kicsi. Fél vagy egy hétig voltak mindig más tüneteim majd elmult minden. Egyik pillről a másikra!

Lehet majd a végén lesz problémád. LEhet teljesen elkerül:)

Örülj neki:D:D!

Boldog babavárást!

2010. márc. 25. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!