Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akinek PCOS-a van, az nem...

Akinek PCOS-a van, az nem vállalhat gyereket?

Figyelt kérdés

Már lassan három hete késik, előző hónapban is késett (nem vagyok terhes), és félek, hogy ilyen betegségem van. Még a keneteredményemre várok, a nődoki utána mondta, hogy lesz ultrahang.

Ha bebizonyosodna, hogy ez a bajom, akkor sosem szülhetnék gyereket, igaz?

2013. ápr. 28. 09:26
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Nekem is úgy 10 szál lehet, bár nem számoltam meg, én is ki szoktam húzni csipesszel.

Az államon és alatta is szoktak lenni. :( Még párom előtt is titkolom az egészet, annyira megalázó.

2013. máj. 1. 20:08
 22/24 A kérdező kommentje:

Voltam ma orvosnál. Cisztát nem találtak a petefészkemben, viszont a keneteredmény szerint gyulladás van a méhszájamban. Kaptam rá gyógyszert.

Fél év múlva újra kell cytologia emiatt. Remélem, nem lesz ebből méhnyakrák. :(

2013. máj. 2. 11:48
 23/24 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnalom!Remelem minden rendben lesz veled!En ha hiszel az ilyesmikben ajanlanak egy jo termeszetgyogyaszt,en voltam,sajnos csak egyszer,de kitisztitott es utana hatalmas peteeresem volt (sajnos pont akkor kulon orszagban tartozkodtunk igy lekestuk...)14 es valaszolo.
2013. máj. 2. 12:34
 24/24 A kérdező kommentje:

Az orvos szűkszavú volt, pedig vannak kérdéseim így utólag... :/

Félek, hogy a gyulladás csak a kezdet. Gondolom nem véletlenül hangsúlyozta, hogy fél éven belül újra kell citologia. De inkább próbálok nem agyalni ezen. :(

2013. máj. 2. 12:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!