PCOS vagyok, és spontán sikerült teherbe esnem! Mire számíthatok? Veszélyezteti a babát? Ki tudom hordani normálisan?
PCOS vagyok, IR-em is van.
Tegnap volt 6 napos a kislányom. :) A terhesség elején kaptam Utrogestan hüvelykapszulát, az orvos azt mondta támogassuk meg a terhességet. Semmi gondom nem volt 32. hétig. Aztán elkezdtem vizesedni, persze ez nem függ össze a betegséggel. 36 hétre 2500g-mal 45 centivel egészséges babám született.
Szia!
Nekem 2 kislányom született 2 spontán terhességből, teljesen egészségesek, 4 és 2 évesek.
2004.ben mondták hogy polcisztás a petefészkem, de erre felé nem divat kezelni :/
Nem is volt gondom, mostanáig. ill. tavaly júniusban abbahagytam a fogit, és még ciklusom is lett, sőt, egy babám is lett volna, de nem maradt meg.
Elmentem a Mens Mentisbe csináltattam egy terheléses cukrot, elég magas volt az inzulinom. Azóta szedek Meforalt.
Egy mensim késett 10 napot,aztán a köv. 10 napos késésnél már éppen akartam kérni hormon kivizsgálást, de mivel furán éreztem magam, csináltam egy tesztet, és poz. lett!
Kb. 8 hetes, de holnapután megyek csak dokihoz
MOST jobban parázok a Meforal és a diéta miatt, mint amikor nem voltam kezelve....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!