Spontán, beavatkozás nélküli vetélés után nektek mikor jött meg először és mennyiben volt más az előző vérzésektől?
Figyelt kérdés
2012. dec. 16. 08:55
1/5 anonim válasza:
Nálam spontán vetélés után 30 napra jött meg, kb mindig ilyen hosszú egy ciklusom, de egy két nap eltérés mindig volt. Olyan volt, mint az előzőek, semmi nem változott meg.
2/5 A kérdező kommentje:
És olyan nem volt,h pár nappal a vetélés után megjött? M nálam úgy volt,h a hét közepén történt kb a vetélés,aztán tegnap óta nem szedem a hormonokat,a doki azt mondta,h 1-2napon belül meg fog jönni.
2012. dec. 16. 10:58
3/5 anonim válasza:
Én nem szedtem semmi hormont, de pont 28 napra rá jött meg, olyan volt mint a korábbiak, nem volt eltérés. De a te eseted ezek szerint más.
4/5 anonim válasza:
szia ok4 vetéltem el 5hetesen nov 18 jött meg és most 4hetes terhes vagyok:-)
5/5 A kérdező kommentje:
Akkor nem értem mit akart mondani a dokim evvel az "1-2naap múlva meg fog jönni" dologgal. Na de akkor majd kiderül. 1ébként neked gratulálok a picihez,remélem most minden rendben lesz veletek:)
2012. dec. 17. 09:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!