Október 31-én volt meg utoljára. Pár nappal ezelőtt erős + teszteltem. Holnap megyek dokihoz mert PCOS vagyok és nem szeretném elveszíteni. Láthat már valamit ultrahangon? Mennyi idős terhes lehetek?
Nem jelent rosszat, nyugi, ez természetes. Azt majd a doki megmondja, hogy hány hetes, lehet, hogy lát már valamit, de ciklushossz ismerete nélkül mi nem tudhatjuk, hogy mikor fogant. De ha nem lát még semmit, az sem baj, majd visszarendel későbbre.
Drukkolok, majd írj holnap!
A mensid szerint 6 hetes és 4 napos terhes vagy. Ha rendszeres a ciklusod. Ha nem, akkor lhet, hogy később volt ovud.
Szeded a metet? Nekem az segített a második terhességemnél.
Igen, láthat. Én a ciklusom 33. napján voltam és látta a dokim a petezsákot.
Nem, nem jelent rosszat,ez természetes a terhesség elején.
Gratulálok!
Értem én, hogy lehet gyógyszer nélkül spontán is terhes valaki pcoval. Az első fiam így hordtam ki, de rengeteget voltam kórházban, mert mindig véreztem és koraszülött lett a babám.
A második terhességem problémamentes volt, időre szültem, mivel a 24. hétig szedtem a merckformint.
De konzultálj ezügyben az orvosoddal!
Minden jót!
Szia! Na mit látott nálad a doki tegnap? Nekem még csak 10x20mm-es petezsákot, benne egy pici "valamit", de szívműködést még nem...
A veled "egykorú" kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!