Volt valaki, akinek a terhessége legelején, tehát a menses után 1-2 nappal nem fájt, feszült a melle? Vagy hogy ha ezek nincsenek, tuti nem vagyok terhes?
Figyelt kérdés
2012. aug. 30. 17:42
1/10 A kérdező kommentje:
úgy értem, hogy a menses esedékessége napja körül, de persze nem jött meg
2012. aug. 30. 17:43
2/10 anonim válasza:
Nekem nem fájt és nem is feszült a mellem,az első tünetem a ki maradt menses volt.Az elmaradt mensi után 2 héttel teszteltem pozit.
Miből gondolod hogy terhes vagy?
27 hkm
3/10 A kérdező kommentje:
hát hogy nem jött meg :) hétfőn, de legkésőbb keddre nem vártam. mindig 28 max 29 napra jön meg és most még jelét se érzem, hogy megakarna. Na és persze próbálkozunk :)
2012. aug. 30. 18:16
4/10 anonim válasza:
nekem is így indult, azóta már 14 hetes vagyok :)
tesztelj és kiderül a turpisság :)
5/10 anonim válasza:
És mikorra tervezed a tesztelést?
Drukkolok hogy baba legyen :)
6/10 A kérdező kommentje:
holnapra.az már biztosat fog mutatni?
2012. aug. 30. 18:36
7/10 anonim válasza:
igen,az már ki kell mutassa biztosan,hacsak nem később fogant a baba.
majd írj ha teszteltél.
8/10 anonim válasza:
Ma vagyok 39+6 napos, és még 1x sem fájt, feszült a mellem a terhesség alatt, pedig 3 számot is nőtt (ha nem 4-et). Nem mindenkinek van ilyen tünete, attól még lehetsz terhes, hogy nem feszül a melled.
9/10 A kérdező kommentje:
20-21 én barnáztam két napig, de nagyon keveset. lehet akkor volt csak peteérésem. lehet elcsuszott. együtt is voltunk elötte utána
2012. aug. 30. 19:17
10/10 anonim válasza:
nagyon szurkolok hogy baba legyen,reggel első vizeletből tesztelj és kiderül :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!