Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A mensi elött 1 nappal lehetek...

A mensi elött 1 nappal lehetek terhes?

Figyelt kérdés
A menstuácio vége után 27.napon 1üttvoltunk a férjemmel és nem védekeztünk.28.napon kellett volna megbetegednem de nem jött meg.Ennek már 6 napja.Azt olvastam hogy félidőben van a peteérés ezért nehéz elhinnem hogy terhes lehetek,de folyton pisilni járok pedig alig iszom és az a terhesség első jele.
2011. márc. 20. 15:49
 1/5 anonim ***** válasza:
Előfordulhat igen, különösen ha nem állandó a ciklusod... persze nincs rá nagy esély, de nem is kizárt.
2011. márc. 20. 15:53
 2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm.Sosem késett még..
2011. márc. 20. 15:55
 3/5 anonim válasza:
Én sok helyen olvastam már, hogy a ciklus bármely napján van esély a teherbeesésre.
2011. márc. 20. 18:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Én mensi elött 6 nappal estem teherbe. Kellemes meglepetés volt mondhatom :)
2011. márc. 20. 22:43
 5/5 A kérdező kommentje:
Csináltam tegnap tesztet és 10 percig negatív volt majd félig pozitív lett belőle.A függőleges csíknak csak a fele látszott,de holnap lesz 1 hete hogy 1ütt voltunk a férjemmel tehát ebből arra következtetek hogy még nem nagyon változott a hormonszintem. Jövő héten újat csinálok.
2011. márc. 21. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!